SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'ın Evine Giren Hırsızlar Eşiyle Boğuştu

0
Güncellendi - 2018-02-19 04:40:53
Çalık'ın Evine Giren Hırsızlar Eşiyle Boğuştu
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın, Malatya'nın Çamurlu Mahallesi Villa Kent Sitesi'ndeki evine, geçtiğimiz hafta 3 hırsızın girdiği, hırsızların yakalandıkları ve mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, olay Öznur Çalık Ankara'da iken 7 Şubat akşam saatlerinde meydana geldi. Site içerisindeki bahçeli iki katlı evin arka kısmındaki mutfak kapısını zorlayarak eve giren 3 hırsız, evdeki bilgisayar ve elektronik eşyaları toplarken, saat 18.30 sıralarında milletvekilinin eşi Eczacı Kenan Çalık eve geldi. Bir anda evdeki hırsızları gören Kenan Çalık, hırsızlarla boğuşmaya başladı. Bu sırada hırsızlardan 2'si sitenin yan tarafındaki dağ kısmına doğru kaçarken, bir hırsızın kaçmasını engelleyen Kenan Çalık, polisi arayarak yardım istedi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevkedildi ve karanlıkta dağa doğru yapılan araştırmalar sırasında, hırsızların kaçarken attıkları bilgisayar arazide bulundu. Arazide yapılan arama çalışmaları sırasında diğer 2 hırsız da polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kimlikleri hakkında bilgi edinilemeyen hırsızlar poliste sorgulanırken, olayı öğrenen Öznur Çalık da aynı gece Ankara'dan Malatya'ya geldi ve bir gün sonra Ankara'ya döndü.

Asayiş Şubesi'nde sorgulanan ve daha önceden de sabıkalarının bulunduğu öne sürülen hırsızların, daha sonra gönderildikleri Adliyece tutuklandıkları öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • mehmet (6 yıl önce)
    geçmiş olsun malatyanın ablası
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilhan (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun hırsızlara yanlış eve girmişler öznur çalık size çöpünü vermez çöpünü müebbet ceza alırlar şimdi
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (6 yıl önce)
    sıradan bir vatandaşın evine girselerdi hemen serbest bırakırlardı ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyle bizim iş yerimize 3 kişi girdi tespit edilip yakalandı ama ne hikmetse savcıya gitmeden karakolda serbest bırakıldı bu ülke de adalet sistemi kişiye göre işliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • cem (6 yıl önce)
    yanlış kapıya tokmak sallamışlar.sıradan vatandaşın evine girselerdi 2-3 ay sonra serbesttiler.şimdi yüksek ihtimal hırsız muammelesi görüp gereken cezayı alacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed (6 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    kardeşim yorumun harika ağzına sağlık. sayın hırsızlar bu sefer hırsızlıktan yargılanacaklar.. öznur çalık vatandaş. biz ise neyiz onu anlayamıyorum tabii
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (6 yıl önce)cem isimli kullanıcı yorumuna
    Nasıl bir mantık var anlayamıyorum insanlarda kanun kanundur adalet herkes için vardır. Kendi ülkenin mahkemesini hükümeti kayıracak diye görmek kendi ülkende adaletin olmadığını iddaa etmendir.
    0
    0
    Yanıtla
  • İddia değil ülkenin gerçekleri dur kardeşim hu
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (6 yıl önce)
    İsterseniz elli defa suç üstü yapın gene boş.Üç ay yatıp daha da azmış olarak çıkıp aynı mesleğe devam..Üstelik içeride kendi mesleklerinde uzman olanlarla tanışıp bu kezde takım çalışması ile daha karlı işlere konsantre oluyorlar..Caydırıcı yasa yok malesef.Allah güvenlik kuvvetlerimize sabır versin.İşleri çok zor aylarca takip ederler..Yakalanır iki ay sonra hoop dışarıda.Bu kezde işi daha ilerletmişler.Baksana adamlar bakan evinde işe başladı..Yarın başbakanın evine girerlerse hiç şaşmamalı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebru (6 yıl önce)
    Cok gecmis olsun Sayin Vekilim Rabbim sizi gorunmez kaza beladan korusun inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer levent (6 yıl önce)
    Sayın vekilim geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer sağır (6 yıl önce)
    SAYIN VEKİLİM BU HIRSIZLARA CAYDIRICI BİR CEZA VERİLMESİ VE YAPTIĞINA YAPACAĞINA PİŞMAN EDİLMESİ İÇİN TBMM NE BIR ÖNERGE VERIRSINIZ.INSALLAH. BENDE SIZIN GIBI HIRSIZ MAGDURUYUM.SELAMLAR SAYGILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Baskilli44 (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Geçmiş olsun sayın vekilim
    0
    0
    Yanıtla