SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çalışmaları Biraz Daha Hızlandırın' Ricası

0
Güncellendi - 2017-02-09 20:00:20
'Çalışmaları Biraz Daha Hızlandırın' Ricası
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un maçlarını oynadığı İnönü Stadı’na Türkiye Futbol Federasyonu tarafından müsabaka oynamaya elverişsiz raporu verilmesinden sonra gözler yeni stada çevrildi.

Bu hafta fikstürde ev sahibi göründüğü karşılaşmayı İstanbul'da Vodofone Arena’da oynayacak olan sarı-kırmızılılarda kulüp başkanı Adil Gevrek, son durumunu görmek için yeni statta incelemelerde bulundu.

Denizli müsabakası için Beşiktaş Kulübü’ne 250 bin TL kira bedeli verilmesinin ileriye dönük kulübe oluşturacağı külfeti göz önüne aldığı öğrenilen Gevrek’in yeni stadın tamamlanması için yüklenici firmaya ‘çalışmaları biraz daha hızlandırın’ yönünde ricacı olduğu bildirildi.

Yeni yapılan statta incelemelerde bulunan Gevrek, zeminin üzerinde bir süre gezerek çimlerin son durumunu kontrol etti.

Rulo çimlerin yavaş yavaş kök salmaya başladığı yeni stattaki son durumla ilgili firma yetkililerinden bilgi alan Gevrek’e en erken Nisan başı gibi futbol müsabakası oynanabileceğinin söylendiği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Allah yâr ve yardımcın olsun Adil Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Yol yapın yol.ilgililer aloooo. Başlayın bir ayda bitirin. Merkezden raylı sistem yapın.Kayseri'ye gidip bakın . Raylı sisteme başlayın beylerderesinden başlayın stadyum kadar.Sevaba girersiniz.Dünyada en büyük iyiliği yapmış olursunuz.KOLAY GELSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • akif (7 yıl önce)
    arkadaş başka ucuz stat yokmuydu güngören stadı gibi mesela hem yığınla para vereceğiz hem beşiktaş taraftarı ne havalara girdi hemde beşiktaşta malatyalı mı var bayrampaşa güngören bakırköy yokmu buralarda stat 5-10 bin kişi alsın yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Yolu olmadan açılırsa tam Malatya işi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • yılmaz (7 yıl önce)
    bu stadın ısıtma sistemi yok muydu? bu zemini kim teslim alacak dikkat!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    yıllardır elazığ-malatya arasında sunni gerilim yaratanlar şimdi mutlular mı? zira , elazığ ve malatya arasında sözkonusu bölünmüşlük olmasaydı malatya maçlarını elazığda oynardı..
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    niye istanbul ? Antep, Elazig ,Sivas, Kayseri var
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (7 yıl önce)
    İnsanlar yürüyerek mi gelecek.Nisan a kadar Yolu olmayan bir stada nasıl bir yol kavşak sistemi düşündünüz ...Bu stad Gelecek sezona dahi tam yetişmez. .
    0
    0
    Yanıtla
  • YOL BİTMEK ÜZERE KARDEŞ GİDİP GÖRMEDİN HERHALDE
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (7 yıl önce)
    Bu stadda 1 maçın oynanabileceğini düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Stad degil sanki ney butun stadlar bitti bunu ellerine yuzlerine bulastirdilar bakanimiz vardi akp genel baskan yardimcimiz vardi atip tutuyorlardi MALATYA BU KAFAYLA DEVAM ETSIN MAC BASI 250 BIN TL YI ADIL GEVREK CEPTEN ODEYECEK SANKII EN FAZLA 5BIN KISIYE OYNAR O DA MASRSFIN 10 DE BIRINI KARSILAMAZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Şu başkanımıza Allah yardım etsin bu işler kolay değil resme bakılınca boynu büküleri oynuyor bu işler için destek şart hadi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MMO (7 yıl önce)
    Güya yeni stad cimler yanmış hemen birseyi de düzgün yapin be
    0
    0
    Yanıtla
  • sen çim doktorusun galiba.herşeyide biliyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • resimden anladığına göre prof.dr.
    0
    0
    Yanıtla