SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cam Gibi Asfalt..'

A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi'nde alt yapı çalışmaları sırasında bozulan asfaltın kazınmasının ardından, aynı gece finişerle kaliteli asfalt döşendiği bildirildi.

Konuya ilişkin Belediye Basın Bürosu şu açıklamayı yaptı:

"Malatya Belediyesi tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarıyla, Malatya’nın ana cadde ve sokakları pırıl pırıl bir hale geliyor, sürücüler cam gibi yollarda araç kullanmanın rahatlığını yaşıyor.

Belediye asfalt ekipleri tarafından Milli Egemenlik Caddesi üzerinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, finişerle daha kısa sürede daha kaliteli asfalt serimi yaptıklarını söyledi.

Milli Egemenlik Caddesinin bozulan asfaltının bir gece içerisinde sökülerek kaldırıldığını ve yerine finişerle beton asfalt yapıldığını belirten Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Malatya’nın bütün caddelerini doğalgaz ve diğer alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra en güzel şekilde asfaltlayacağımızı ifade etmiştik. Daha önceden hazırlanmış olan program doğrultusunda da asfalt çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Milli Egemenlik Caddemizi de bir gece içinde eski asfaltını kaldırıp finişerle yeniden asfaltını yaptık. Esnaflarımız bundan sonra çok güzel bir caddede inşallah çalışmalarını ve ticaretlerini sürdürecekler” dedi.

Başkan Akın, “Bu çalışmalar sırasında bizlere destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum, ayrıca zaman mefhumu tanımadan gece gündüz çalışan belediye personelimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Egemenlik Caddesi esnafları da yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “Özellikle bir gece içerisinde mevcut asfaltı kaldırıp, hemen ardından finişerle çok kaliteli bir asfalt yaptıkları için başta Belediye Başkanı H. Cemal Akın olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dediler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız