SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Camiyi Büyükşehir Onaracak

0
Güncellendi - 2020-09-22 02:00:26
Camiyi Büyükşehir Onaracak
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bulgurlu Mahallesinde bulunan tarihi Bulgurlu Cami’nde incelemelerde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ile Bulgurlu Mahallesi’ne giden Başkan Gürkan, Bulgurlu mahalle sakinleri ile de bir araya geldi.

Bulgurlu sakinleri ile istişare eden Başkan Gürkan, tarihi Bulgurlu Cami’sinde incelemelerde bulundu.  Çok eski olan caminin restorasyonu ile ilgili olarak mahalle sakinlerinin taleplerine cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “1938 yılında yapılan bir camimiz. Rahmetli Hamit Fendoğlu’nun emeği var. Şükranla yad ediyoruz. Şimdi camimizin daha düzgün ve güzel bir hale gelmesi için buradayız. Tabi ki ekipleri gönderip uygun bir şekilde restore ederek, çalışmalar yapılır ve siz değerli Bulgurlu hemşerilerime kullanılacak duruma getirtilir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Gürkan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek, 1938 yılında aile büyükleri tarafından yapılan ve bugüne kadar ayakta tutulan Bulgurlu Cami’nin aslına uygun şekilde korunması gerektiğini belirtti.

Fendoğlu, “Geçmişimizde gelen kimliğimizi koruduğumuz gibi geçmişimizin de bize bırakmış olduğu bu değerleri aslına uygun olarak korumak bizim birinci dereceden görevimiz. Bu nedenle tarihi değerler konusunda çok hassas davranan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza Bulgurlu Cami’nin durumunu ilettik. Bizi kırmayıp buraya kadar gelip incelemeye yapıp ve bizzat gördükten sonra yapacakları restorasyon işi bizi mutlu etti. Ben şahsım ve Bulgurlular adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız