SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarpışan Otomobillerdeki 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-10-23 05:50:57
Çarpışan Otomobillerdeki 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde iki otomobil çarpıştı, meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Yakup Söylemez idaresindeki 44 FN 614 plakalı otomobil Gündüzbey Mahallesi Malatya-Adıyaman yolunun 10. kilometresinde karşı yönden gelen ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 35 HAV 44 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobillerde bulunan Özlem ve Feridun Söylemez ile Hüseyin ve Hacı Cer yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • G ali gürer (5 yıl önce)
    Çok çok geçmiş olsun kazalarda ders almak lazım kaza yapıldığında nedenleri kendilerini yargılamaları sorgulamalıdırlar yapıla kazalarda ders almak lazım ömrü boyunca yaptığı kazayı unutmayan şoför başarılı bir sürücüdür EMNIYET KEMER HERKESE YAKIŞIYOR TAKILINCA BIR GÜVEN VERIYOR TÜM SÜRÜCÜLERE AMAN ÇOCUKLARINIZI ÖN KOLTUK VEYA KUCAĞINIZA ALMAYINIZ ALLAH KAZA KIMSEYE VERMESIN GIDECEGINIZ YER GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Bera Andiç (5 yıl önce)
    Allah korumuş cana gelmemiş...
    0
    0
    Yanıtla