SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çarptı, Öldürdü, Kaçtı..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu Şire Pazarı mevkiinde 73 yaşındaki şahıs bir otonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Polis, bir otomobil servisinde aynası olmayan, ön camında kan bulunan bir otomobile ulaşırken, sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

ÇARPTI, KAÇTI..
Olay, Pazartesi günü saat 12.20 sıralarında Çevreyolu Ankara yönü Büyük Şire Pazarı enünde meydana geldi. Plakası alınamayan bir otonun çarptığı 73 yaşındaki Ö.D. kaza yerinde yaşamını yitirdi. Oto ve sürücü kayıplara karışırken, araştırmayı sürdüren polis “P.L. Servisi” diye adını kodladığı bir serviste, sağ aynası olmayan kırmızı renkli “L.” Marka bir araç gördü. Olay yeri İnceleme Şubesi elemanlarınca yapılan incelemede, aracın ön camından kan numunesi alındığı araştırmanın sürdüğü bildirildi. Polis raporunda olan “Faili Meçhul” olarak yeraldı.

DİĞER KAZALAR..
Taştepe Çeşme Durağı önünde 49 yaşındaki K.B. yönetimindeki otoyla giderken aniden yola çıkan 4 yaşındaki V.A. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaraladı.

Sıtmapınarı otobüs durağında da, 30 yaşındaki K.Ç.’nin yönetimindeki otoyla giderken karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki Z.Ş. adlı kız çocuga çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Tevfik Temelli Caddesi 2. sokak girişinde 38 yaşındaki M.D. yönetimindeki oto ile 22 yaşındaki A.S. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı, motosikletli yaralandı.

Çevreyolu Şeker İlköğretim Okulu önünde 31 yaşındaki F.M. yönetimindeki oto ile 54 yaşındaki E.H. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. F.M.’nin yönetiminde bulunan otonun yolcularından 24 yaşındaki Ş.M.’nin yaralandığı öğrenildi.

İnönü Caddesi’nde 28 yaşındaki H.U.T. yönetiminde bulunan oto ile 39 yaşındaki C.Y. yönetiminde bulunan plakasız motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Çukurdere Mahallesi’nde 37 yaşındaki O.B. ile 55 yaşındaki İ.Ö. yönetiminde bulunan otolar çarpıştı. İ.Ö.’nün otosunun arka koltuğunda oturan 7 yaşındaki oğlu H.D.Ö. yaralandı.

Yeşilyurt Caddesi’nde 20.00 sıralarında, karşıdan karşıya geçmek isteyen 75 yaşındaki H.K.’ya plakası alınamayan ve sürücüsü belirlenemeyen bir araç çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya Sivas yolunun 35. kilometresi Yazıhan yakınlarında R.Ç. yönetimindeki 44…413 plakalı oto, direksiyonunun kilitlenmesi sonucu şarampola yuvarlandı. Sürücü yaralandı.

Dilek’ten Malatya yönüne gelmekte olan M.D. yönetimindeki 44…294 plakalı kamyonet, Dilek Bulgur Fabrikası civarında aşırı hız yüzünden takla attı. M.D. ile araçta bulunan Ö.B. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız