SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Çarşı Merkezi İnşaat Süresi 5 Ay Öne Çekildi'

'Çarşı Merkezi İnşaat Süresi 5 Ay Öne Çekildi'
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da kent merkezinde incelemelerde bulunan AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, yeni çarşı çalışmalarının 1 yıl içerisinde tamamlanacağını belirterek, “Hep birlikte başaracağız” dedi.

Seçim çalışmalarına Akpınar Meydanı’nda esnaf ziyaretinde bulunarak devam eden AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, tarihi dokusu, kültürü ve mimarisi ile Malatya ekonomisinin kalbi olan çarşı merkezinde devam eden çalışmaları da yerinde inceledi.

Depremlerde işyerleri hasar alan ve yıkılan esnafın büyük bir hoşgörü içerisinde kentin yeniden ayağa kalkması için gayret gösterdiğini aktaran Taşkın,  zor şartlar altında faaliyet gösteren esnafın her daim yanlarında olacaklarını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin girişimleriyle çarşı merkezindeki inşaatın süresinin 5 ay öne çekildiğini ifade eden Bayram Taşkın, çalışmaların yıl sonuna doğru tamamlanacağını belirterek, tespit edilen bir takım sorunların çözümleri için de gayret içerisinde olduklarını kaydetti.

Ana hedeflerinin çarşı inşaatının tamamlanması olduğunu ifade eden Taşkın, devletin tüm imkanları ile çalışmaların kesintisiz sürdüğüne vurgu yaparak yılbaşından sonra esnafın peyderpey kalıcı iş yerlerine taşınmaya başlayacağını belirtti.

Taşkın, devlet millet ele ele vererek bu zor günleri geride bırakıp, Malatya’yı hep birlikte ayağa kaldırmayı başaracaklarını söyledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız