SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çarşı Merkezimizin Genişletilmesi Kararı Alındı"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP Malatya Milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, İhsan Koca ve Abdurrahman Babacan, AKP İl Başkanı Namık Gören, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Battalgazi İlçe Başkan Yardımcısı Haceli Tankız’ın da katıldığı ziyarette depremden etkilenen Malatya’nın imar, ihya ve inşa süreci masaya yatırıldı.

Tüfenkci, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek, Çarşı Merkezimizin kapsamı, yerinde dönüşüm - kentsel dönüşüm, Yeşilyurt ve kadim beldelerimizin durumu, rezerv alanlardaki iş yerleri, Doğanşehir ve Akçadağ’ın ihya ve inşaası gibi konuları konuştuk. Görüşme oldukça verimli geçti. Çarşı merkezimizin kapsamının daha önce de paylaştığımız gibi genişletilmesi yönünde karar alındı. Yine çarşı merkezindeki iş yerlerinin inşasının başlaması yönünde karar çıktı. Kadim merkezlerimizin durumu, Çırmık’nın aslına uygun imarı da görüştüğümüz konular arasındaydı. Rezerv alanlardaki iş yerlerinin durumu, Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerimizin imar ve inşaası gibi konular da gündem başlıklarımız arasındaydı. Sayın bakanımıza nazik kabulleri ve şehrimize gösterdiği yakın ilgi için hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Ceres (7 ay önce)
    Acaba kimlerin arazisine göz diktiniz de çarşı merkezini genişletme kararı aldınız? Arsa sahiplerine arsalarının gerçek değerlerini vererek mi alacaksınız yoksa gaspın kanuni yolu olan raiç bedeli denilen uyduruk ücretler üzerinden mi alıp merkezi genişleteceksiniz?
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Tunç (7 ay önce)
    Mevcutu yaptınız genişletmesi kaldı, toplanıp dağılıyorlar, dostlar bizi pazarda görsün misali, toki 748 ev yapmış kime yetecek acaba, kış geliyor yıl olacak neredeyse bunlar hiçbir şey yapmıyor, belirsizlik almış başını gidiyor, seçim için malzeme üretiyorlar hepsi bu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cumali44 (7 ay önce)
    Önümüz kış vatandaş herşeyi devletten beklememiş kendi arsasına prefabrik ev yapmış elektrik baglatamıyor Sayın vekiller önce malatya da vatandaşın elektrik abonelik sorununu çözün burası Afet bölgesi kalan nüfüs damı terketsin malatyayı
    %80
    %20
    Yanıtla
  • okan haktan (7 ay önce)
    malatya nın yeniden inşası madem planlanıyor o zaman neden sivil toplum kuruluşlarını yanlarına almıyorlar neden esnaf odalarını yanlarına almıyorlar malatya nın gercek sahipleri esnaflar oda başkanları sahada olanlar onlar mesela bakırcılar çarşısını yapacaklar kac tane bakırcı esnafını dinlediler onların fikirlerini aldılar mı yazık malatyaya yazık doğunun parisi olan şehri viran edecekler bence malatyanın adı artık VİRANŞEHİR olmalı cok yazık
    %50
    %50
    Yanıtla
  • malatyalı (7 ay önce)
    bunlar oyalama taktikleri,malatya nın eski düzenine kavuşması 10 yıl alır.şartlar değişken ve uygulama zor.mali külfet işin büyüklüğü ortada.vekillerin çözeceği bir iş değil.bekleyeceğiz imar açılınca başımızın çaresine bakacağız.gerisi boş laf ,gücün yeterse hızlı bir şekilde sorunlarını çözersin.yetmez ise devleti beklersin ,ne kadar beklersin orası meçhul.radikal kararları almak vatandaşın kendisine düşecek ,siyasiler genel karar alıp yola devam eder.burada ezilende ,ezende çok olacak.malatya yerle bir oldu ,tekrar eskisi gibi olmasını bekleme sakın.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Burak (7 ay önce)
    Benim anlamadığım bu site dahil diğer sitelerdeki yorumlara bakıyorum herkes milletvekilleri ve belediye başkanlarından şikayetçi.tuhaf olan her seçim öncesi bunlardan şikayet edilir ama yine gidip bunlara oy verilir.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Yok ya gerçekten mi öyle mi oluyor vay be söylemeseydin bilmezdik tüh nasılda farkedemedik
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    8. aydır başladık,başlıyoruz v.b laflar.Temel atıyorsunuz imar yok ,proje yok (yine değişmiş) ihale yok Allah aşkına 8. aydır ne yaptınız daha karara varmadınız mı ? Kış geldi bundan sonra inşaat mı yapacaksınız, seçime kadar cak,cık,diyerek geçiştirme planı bunlar.Lütfen İcraat yapın,lafla peynir gemisi yürümüyor!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Karaman (7 ay önce)
    Çırmıktı Konuşulmuş Ama Çırmıktı yı Temsil Eden Kimse Yok. Ne Günlere Kaldık
    %72
    %28
    Yanıtla
  • ufuk (7 ay önce)
    Üzerine basa basa söylüyorum şehre HAFİF RAYLI SİSTEM kazandırın. Gelecek nesiller için daha yaşanabilir daha cazip Malatya için raylı sistem elzemdir. Trambüs ucubesi kalkmalı.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Erdoğan (7 ay önce)
    Yerel Seçimde Halkın ortak adayı olabilecek biri üzerinde anlaşılıp Bağımsız bir aday Belediye Başkanı seçilmeli seçildiği gün makamda tebrik çiçekleri beklemeyecek kepçe oparatörünün yanına binip sür oğlum Pütürgenin filanca köyüne diyecek gezecek denetleyecek emredecek velhasıl Malatya için çalışacak ahmedi Mehmedi birbirinden ayırmayacak herkes helal olsun demeli yani partili değil Malatyalının Başkanı olacak Malatya ancak böyle düzelir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dayı (7 ay önce)
    Yokmuydu ? şöyle siyasilere, üsttabaklara,Vekillere,ağalara verilen koltuklar . Çocukları kürsüde oturtunuz. ondan sonra bu çocuklar niye kambur ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • drsn (7 ay önce)
    merkezde oluk oluk su çıkıyor neden hala yeniden yapılaşma orda diretiliyor ilginç
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Hasan (7 ay önce)
    Çarşı merkezi su içinde yüzüyor. Beydağlarının eteklerine doğru yeni ve sağlam bir şehir merkezi kurulmalıdır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hkb (7 ay önce)
    Valla Agam bizimle eylenir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 ay önce)
    Akçadağı Doğanşehiri konuşmuşlar bakan bey ile ancak yanlarında Pütürge belediye başkanını götürmüşler. Körler sağırlar birbirini ağırlar. Sizin bu bakış açınızla bu memlekette hiç bir şey doğru gitmez. Devlet hastanesinin ismini de şehir hastanesi olarak değiştirdiniz mi? Bu da Bülent Tüfenkçinin çin fikri. Şehir hastanesini Elazığa kaptırınca, akıllarına bu fikir gelmiş mevcut hastanenin tabelasını şehir hastanesi olarak değiştirelim. Tabi biliyorlar Malatyalı bunu da yer nasıl olsa.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Köylüm (7 ay önce)
    22 yıldır oy verdiniz, oy verdiğiniz insanlar Lale devri yaşarken siz hala memlekete sahip arıyorsunuz?? Aramayın bulamazsınız! Çünkü 22 yıldır oy vererek seçtiğiniz, bolluk içinde şatafatlı hayat yaşan hiç vekilin, belediye başkanlarının ve en tepedekilerin umurunda bile değilsiniz. Bir sahip arıyorsanız kendi kendinize sahip olun.Saygılar
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (7 ay önce)
    Koskoca Malatya bunlara mı kaldı şimdi hey Allahım heyy....
    %88
    %12
    Yanıtla
  • okan (7 ay önce)
    ooo ihsan koca siz yaşıyor muydunuz?
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yavuz (7 ay önce)
    Bakan Bey hariç. Malatya nın en büyük sorunu bu kadro. İki belediye başkanı da eksik fotoda. Size bir gram hak helal edenin
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Hak sahipliğini bile öprenemiyorum site çalışmıyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ahmet (7 ay önce)
    sene 2050 ye ait haber: Malatya milletvekilleri ile bakan arasında 100. toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bir an önce çarşı merkezinin inşasına başlama kararı alındı...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • orhan ince (7 ay önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ahmet 2050 çok sağlam tesbit
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyali (7 ay önce)
    Siz bu milletin hakkını hiçbir şekilde odeyemezsiniz, ahirete imanı olan kul hakkını nasıl ödeyecek bir düşünsün.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Bynedim (7 ay önce)
    Çoban bir gün sürüsünü kaybeder diye başlar hikaye…!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fatih (7 ay önce)
    Bu ekip sayın cumhurbaşkanımızla görüşeceğini söylemişti vekil babacan neoldu cumhurbaşkanından randevu alamayınca bakan beyle gorüsmüsler anlaşılan
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Turgay (7 ay önce)
    Çarşı merkezde heryerde su çıkıyor bunuda bakana bildirdinizmi? Çarşı merkezinin başka sağlam bir yere imarı ve inşası konusunu hiç düşünmedinizmi? Yine sonuç sıfır..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Hakikat (7 ay önce)
    Her hafta toplantı yapılıyor.8 ay geçti daha bi kazma vurulmadı.hiç inandırıcı değisiniz.sahipsiz Malatya denmesi boşuna değil.demek gerçekten sahipsiz bu şehir.Elbet bir gün Allah bi sahip gönderir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ali (7 ay önce)
    Sayın editör lütfen yayınlayın 15 yıldır oturduğumuz site bizim blok orta hasarlı güçlendirme yapalım dedik oturma ruhsatı alınmamış diye güçlendirmeye belediye müsade etmiyor,ya Allah aşkına biz 8 aydır rezil olmuşuz bu nasıl bişey bu memleketin gerçekten sahibi yok üç kişi bu şehri eline geçirmiş top gibi milletle oynuyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Gün geçtikçe bı plan cikariyorsunuz ama hepsi boş şeyler vatandaş perişan şehri genisleteceklermis kimin malını alacaksiniz genisleteceksiniz kime rant sağlayacaksınız.vallahi billahi bıktık artık daha bı çivi çakılması merkeze bırakın çivi çakmağı enkazlar hala duruyor binalar yıkılmadı.ancak toplanıp toplanıp dagiliyosunuz birbirinize methiyeler övgüler duzuyosunuz Allah büyük kimsenin ahi kimsede kalmaz.daha çok şey yazacamda değmez ben bir vatandaş olarak hakkim helal değildir.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • fatih (7 ay önce)
    Siyasilerden 2 iey istiyoruz. 1- Evimizide komşumuzuda yerinde istiyoruz 2- Evlerimizi emlak konut yapsın. Aynı toki konutları gibi.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum 1 milyona ev yapılmaz evlerimizi yerinde toki yapsın bizler paramız olmadığı için ek ödeme yapıp yerinde dönüşüm yapamayız o zaman ver elini ikizce yazısı bizim değerli arsalar ise kime verilecek bilinmez.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Olumsuz yorum atanlar, ya evleri sağlam ya komşularını sevmiyor.
    %77
    %23
    Yanıtla