SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çeşitli Suçlara Karışan 18 Şüpheliden 7'si Tutuklandı

Çeşitli Suçlara Karışan 18 Şüpheliden 7'si Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, çeşitli suçlardan gözaltına alınan 18 şüpheliden 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi ilçesinde meydana gelen yaralama, gasp, silahlı tehdit, kişilerin huzur ve sükununu bozma gibi suçlara karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekiplerce düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.K, S.Y ve E.S, tutuklandı, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise ilçede 150 bin lira değerinde bir iş makinesi parçasının çalınması ile MOTAŞ otobüsleri park alanında meydana gelen hırsızlık olaylarına karışan 2 şüpheliyi 45 saatlik kamera görüntüsü inceleyerek yakaladı.

Kentte, yağma, şantaj, kasten yaralama olayına karışan M.K ve A.T. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bir işyerinden 80 bin lira değerinde demir iskele ve demir kalıpların çalınmasıyla ilgili 145 saatlik kamera görüntüsü izlenerek tespit edilen şüpheli D.B. yakalandı. Zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Öte yandan yüksek gerilim hattından demir cıvatalarının çalınması olayına ilişkin yakalanan O.Ö. tutuklandı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız