SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezayı Tamamladı Protokola Oturdu

0
Güncellendi - 2018-03-20 00:51:07
Cezayı Tamamladı Protokola Oturdu
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, üç aylık hak mahrumiyeti cezasını doldurdu. Gevrek, Trabzonspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada protokoldeki yerini aldı.

  Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) Evkur Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek’e 9 Aralık 2017’de Malatya’da oynanan Göztepe karşılaşması sonrası ‘müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket’ nedeniyle 3 ay hak mahrumiyeti cezası vermişti.

  Fenerbahçe ile Malatya'da 11 Mart'ta oynanan karşılaşmada cezası nedeniyle protokoldeki yerini alamayan Gevrek, 12 Mart itibariyle cezasını doldurmuş oldu. Gevrek, Trabzonspor maçında yeniden tribüne döndü.

  Başkan Gevrek, ceza sonrası Galatasaray, Kayserispor, Osmanlıspor, Demir Grup Sivasspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Kardemir Karabükspor, Atiker Konyaspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarını tribünden izleyememişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Az kaldı yakında sahalara da iner. Baba transfer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Cokmu lazım olmasa daha iyidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    COK IYI MUTLU OLMUSTUR EN AZ 2 VE 3 BABA DEMISTI ONLAR YEDEKMI KALDI NERDELER HANI SONRADA EROL HOCAYI ELESTIRENLER BU DA KAPAK OLSUN BASKAN BEY SENEYE YA HOCAYI KOVAR YA DÜSÜRÜR KENDI KACAR
    0
    0
    Yanıtla