SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP 3 İlçede Kongrelerini Gerçekleştirdi

CHP 3 İlçede Kongrelerini Gerçekleştirdi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gerçekleştirilen Arguvan, Kuluncak ve Arapgir ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar tekrar seçildiler.

-Arguvan’da tekrar Aslantürk seçildi

CHP’nin Malatya’daki ilk kongresinin gerçekleştirildiği Arguvan’da mevcut ilçe başkanı Ekber Aslantürk tek listeyle aday olarak tekrar başkan seçiirken, CHP Arguvan İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;  Hüseyin Altun, Cem Yıldırım, Hasan Hüseyin Kaya, Sevgi Albal, Gani Uğurlu, Hacı Bayram Aslan, Hüseyin Üstün, Musa Bali, Devrim Öztürk ve Mevlüt Engüzel.

CHP Arguvan İl Delegeleri ise şu şekilde;  Mehmet Kızıldaş, Ekber Aslantürk, Mehmet Ali Yücel, Hasan Sarıgül, İsmail Özalp, Vahap Çakmak, Gül Nilay Mıllaoğlu, Niyazi Akbaba, Erol Topal, Turan Fırat ve Mesut Özbakır.

-Kuluncak’ta Şekerci yeniden başkan

CHP Kuluncak ilçe kongresinde de mevcut başkan Hidayet Şekerci tek listeyle girilen seçimde tekrar başkan seçilirken CHP Kuluncak İlçe Yönetim Kurulu’na ise, Celal Yıldırım, Erdoğan Gürkan, Gazi Tercan, Selim Büyük, Hasan Meriç Uluk, Temir Şahin, Metin Yalçın, Mustafa Zengin ve  Ülger Demirci seçildiler. 

CHP Kuluncak İl Delegeleri ise şu isimlerden oluştu;  Hidayet Şekerci, Mustafa Yıldız, Gazi Tercen, Hasan Özer ve  Celal Yıldırım.

-Arapgir’de 2 aday yarıştı, mevcut başkan kazandı

CHP Arapgir İlçe Başkanlığı için yapılan kongrede iki aday yarışırken, seçimi kazanan mevcut başkan  Muharrem Yedekçi başkanlığındaki CHP Arapgir Yönetim Kurulu’na şu isimler girdi; Bedri Çöp, Mustafa Kaya, Songül Çağdaş, Ayhan Kıcı, Türkan Çelik, Sabri Gencay, Turabi Başpınar, Namık Bayındır, Mustafa Ulusoy, Mehmet Oral ve Necip Üçtepe.

CHP Arapgir İl Delegeliğine ise Muharrem Yedekçi, Haluk Cömertoğlu, Muharrem Gök, Nevzat Şahin, Namık Bayındır, Mehmet İncesu, Cemal Çataltaş, Ayhan Kıcı ve  Hüseyin Yağmur seçildiler.

İlçe kongrelerine İl Başkanı Barış Yıldız da katıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Roketbalığı (8 ay önce)
    Ya il başkanı yanlış anlamasınlar benide şöyle daha bir aktif birisi olsaydı fena olmazmıydı diye düşünüyorum bir kaç yerde karşılaştım kusura bakmasın ama yayılarak oturmuştu bizzat gördüm yani ben pek umutlu değilim daha aktif birini getirmeleri daha makbul olur diye düşünüyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Avukat Atakan KAYA (8 ay önce)
    Cumhuriyet Halk Partimize Hayırlı olsun.
    %0
    %100
    Yanıtla