SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'lilerden Şehit Evine Başsağlığı Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-06-23 05:58:45
CHP'lilerden Şehit Evine Başsağlığı Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Hakkari- Çukurca'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehit olan Malatyalı Sözleşmeli Onbaşı Ali Seydi Özdemir'in, cenaze töreninde bir grup tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelenginin parçalanmasının ardından, birkaç saat sonra CHP'liler şehit evine başsağlığı ziyaretinde bulundular ve sıcak karşılandılar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve bazı parti yöneticileri, şehit Özdemir'in Zaviye Mahallesi'ndeki baba evine taziye ziyaretinde bulundular. CHP'liler, baba Zekeriya Özdemir'e başsağlığı dileklerini ilettiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, şehidin babasına Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun askerlere yönelik saldırıya tepkisini ve askerlerin şehit olmasıyla ilgili üzüntülerini iletti. Ağbaba, Kılıçdaroğlu'nun da telefonla arayacağını baba Özdemir'e iletti. Acılı baba Özdemir de, Ağbaba ve Kiraz ile CHP'lilere, acı günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Malatya eski müftülerinden merhum Nuri Öner'in oğlu olan CHP Battalgazi İlçe Başkanı Bahattin Öner de, ziyarette Kur'an okudu ve dua etti.

Çukurca'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerden Ali Seydi Özdemir'in Malatya'daki cenaze töreni sırasında, şehit yakını olmadıkları belirtilen bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait çelengi parçalamışlardı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • malatyalı (5 yıl önce)
    bu vatan uğruna canını feda eden kahraman asker,herkesin saygı duyacağı bir aile bıraktın geriye.siyaset ayrı bir mecrada ilerler.bugün doğru denilene yarın yanlış da diyebilirler.değişmeyen bir şey varsa şehitlere duyulan saygıdır.bizim kültürümüzde cenazeye katılıma saygı vardır.chp çelenginin parçalanması olmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • KARDELEN GUL (5 yıl önce)
    Şehidimize Allahtan Rahmet diliyorum. Babası bir alicenaplık gösterim ağbabaya bir şey söylememiş ama ben söyleyeyim. Cumhurbaşkanı adayınız teröristlere sırtını dayayan adayı ziyaret edecek, o malum parti sizi destekletecek sizde utanmadan sıkılmadan, birde takiye için bir de müftü oğlunu yanına alıp kuran okuması için gidip baş sağlığı vereceksin... yahu insaf insaf.. bu millet ne 40larda ne 60 larda nede 28 şubatlarda.. Taziyede samimi isen tek başına gider kendinde bir fatiha okurdun. O zaman ağbaba gerçekten dini ve duyguları kullanmayan dürüst bir insan derdim.. gerisinin bu aziz millet söylesin...
    0
    0
    Yanıtla
  • atakan (5 yıl önce)
    Ağzımı açmıyayım diyorum ama yüzsüzlük zirve yapmış.Ey tarih bilmezler, düne kadar apoya,pkk ya özgürlük savaşçısı,lider diyen bülent arınç ve akape tayfası ne oldu da iktidar için bu kadar hdp ve CHP düşmanı oldunuz !!! Yakında seçim mi var yoksa???
    0
    0
    Yanıtla
  • Drejanlı44 (5 yıl önce)
    Mert beyefendi saldırıyı yapan şehit ailesinden olsun olmasın ne fark eder.yani pkk ya destek verenleri protesto etmek için sadece şehit yakınımı olmak lazım.o görev her türk vatandaşının görevidir.yanlış düşüncelerdesiniz.bişey yazıyosanız laf olsun diye yazmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efeyalcin (5 yıl önce)
    Habur da iyi niyet vardı. Sizin nerenizde var iyi niyet çapulcular
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi niyet değil mi askerlerimizi şehit eden iyi niyetmis sen kendini avut
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Ağababa ,siz gidin seloya çiçek verin.Muharremin D.Bakır mitinginde seloya özgürlük diye bağıran pkk lıları unutmadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • sen bi habura bak öyle konuş..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ordaki niyet amaç belli terör bitsin. Ama cezaevi ziyaretleri hdp pkk oven sözler beraber miting pkk cenaze ziyaretleri burdaki niyeti açıkla amaç ne.ahmet..ikisini elma armut ayırt et İşine mi gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Sizde pkk lilarla megri megri diye türkü söyleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    O saldiriyi yapanlar muhtemelen aile den değil Allah sabır versin Şehidimizin ailesine ŞEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ RABBİM SABIR VERSİN PROVAKASYONLARA GELMEYELİM
    0
    0
    Yanıtla