SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çiçekçiler Derneği Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:37:11
Çiçekçiler Derneği Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çiçek Üreticileri ve Satıcıları Derneği düzenlenen törenle açıldı. 

Açılış törenine Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Emin Tok, Ankara Çiçekçiler Derneği Başkanı Hüseyin Çakır, Hatay Çiçekçiler Derneği Başkanı Musa Gündoğdu ve çok sayıda esnaf katıldı.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra davetliler dernek binasını gezerek Dernek Başkanı Salim Kelleci’den dernek hakkında bilgiler aldı.

Açış konuşmasını yapan Türkiye Çiçekçiler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Emin Tok, açılışa katılmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Bu sektörün en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi de birlik ve beraberliktir bu açıdan mesleğimizle alakalı Sivil Toplum Kuruluşlarının kurulmasına ve mesleğimizin temsil edilmesine çok ihtiyacımız var. Malatya bunu başardı, birlik ve beraberlik içersinde güçlerini birleştirdiler, ben bunun karşılığını alacaklarını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Törene katılan Hatay Çiçekçiler Derneği Başkanı Musa Gündoğdu ise, kendisini açılışa davet eden dernek başkanına teşekkür ederek, “Dernekçilik sektörümüzün artık vazgeçilmez unsurlarından birisidir, birlikte hareket edebilmek için mutlaka dernekleşmemiz gerekiyor, Malatya çiçekçiler Derneği’nin de bunu başardığına inanıyorum” dedi.

Açılışta bulunan Ankara Çiçekçiler Derneği Başkanı Hüseyin Çakır da, “Ülkemizde çiçekçilik alanında sosyal derneklerin gelişmesi ile çiçekçilerinin sorunlarının yüzde ellisinin biteceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız