SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıtayı Yükseğe Koyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:31:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP, Malatya’nın Yazıhan ilçesinde birlik beraberlik yemeği düzenlendi. Bu arada Hekimhan adayı Kemal Deniz'in seçim bürosunun açılışı da yapıldı.

YAZIHAN'DA..

Özel bir lokantada verilen yemeğe; Malatya Belediye Başkanı ve AKP’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP’den Yazıhan Belediye Başkan adayı Nevzat Öztürk, AKP Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş, belediye başkan aday adayları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yemekli toplantıda konuşan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan’da 12 aday adayının yarışmasının çok önemli olduğunun altını çizerek, “Gerçekten gurur verici bir tablo. 12 aday adayı arkadaşımız partimiz için bir güç olduğu; Yazıhan için güzel bir davranış olduğu kanaatindeyim. Çünkü burada yarış ne kadar çok olursa hizmet beklentisi de bir o kadar fazla olacak. Temelde hem bize hem de başkanımıza daha çok çalışma düşecek. Bu başkanlıklara hizmet için talibiz. Tek hedefimiz güzel hizmetler yapmak. 5 yıl içerisinde Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşümü başardık. Artık Malatyalı, küçük hizmetlerle mutlu olamaz. Artık biz bu dönem daha çok çalışmak, daha büyük projelere imza atmak zorundayız. Yani çıtayı çok daha yükseklere koyacağız, daha da çok çalışacağız. Sadece merkez değil, büyükşehirle birlikte Malatya’nın her noktasına bu hizmeti götüreceğiz” diye konuştu.

BİR OY, BU OYUNDAN DAHA BÜYÜK

 İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şunları kaydetti:

“17 Aralık gibi operasyonlarla yine isteniyor ki eski dönemlerdeki gibi manşetlerle hükümet kurulsun, manşetlerle hükümet gitsin; bir gece de sizin alın teriniz başkasının cebine gitsin. Yapılmak istenen bu. Bu manzara karşısında 11 yıldır iktidarda olan ve sizlerden aldığı güçle ciddi anlamda çetelerle, mafyayla, güç odaklarıyla mücadele eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sizler bugüne kadar arkasında durdunuz, inşallah bu seçimlerde yine arkasında durursunuz. Oyun büyük ama sizin bir oyunuz bu oyundan da büyük. Bunun bilinciyle hareket etmemiz lazım.”

Yazıhan İlçe Başkanı Veysel Ateş ise ilçede 12 aday adayının yarıştığını kaydederek, “Sağ olsunlar birlik beraberlik içindeler. Mevcut Belediye Başkanımız Ali Kaya’ya çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Gönül veren arkadaşlarımız, ‘olsak olmasak da biz hangi arkadaşımıza adaylık verilirse o arkadaşımızın yanında yer alırız’ dediler. Adaylık Nevzat Öztürk’e nasip oldu. Birlik beraberlik içinde çalışmamızı; Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak, gönüllü olarak, teşkilat olarak belde başkanlarımızla birlikte bütün arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz” dedi.

YAZIHAN’IN GELECEĞİ VAR

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya, demokrasinin özünün hizmet amaçlı olduğunun belirterek, şöyle konuştu:

“Rahmetli Özal’ın dediği gibi demokrasiler bazen inişli çıkışlı bazen de şu an içinde bulunduğumuz atmosfer gereği birbirinden ayrışır beraber olur. Yazıhan’ın geleceği var. Önümüzdeki süreç, birilerinin gördüğü gibi basit bir süreç değil. En uç mezrada oturan tek haneli evimiz dahil büyükşehirden hizmet bekleyecek. Bu hizmetlerin 9 kalemlik bölümünü büyükşehir belediye başkanlığı yürütecek, diğerlerini de ilçemiz. Öyle inanıyorum ki ehliyetli, liyakatli, birbiriyle uyum içinde birlikte hizmet üretecek insanlarımız görev yapacak.”

PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerin yapılacağını anımsatarak, “Bu mahalli seçim dolayısıyla gerek ülkemizde gerek Malatya’mızda ve aynı şekilde Yazıhan’ımızda partimize büyük teveccühler var. Muhalefet partileri her bölgede aday bulamazken tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de büyük bir rağbet vardı. 2.5 aylık aday adaylığı sürecinde arkadaşlarımızın göstermiş olduğu centilmenlik ve birlik beraberliği hakikaten hepimiz takdire şayan görüyoruz. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. Nihayetinde bu görev bizlere kısmet oldu. Aday belirlenirken anket vs. gibi belli süreçlerden geçildiği bilinmektedir. Ancak diğer 11 aday adayı arkadaşımızın en az bizim kadar birikimli, donanımlı olduğunu biliyoruz. İnşallah göreve geldiğimiz zaman onların düşüncelerinden, parlak fikirlerinden, projelerinden faydalanacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, katılımcılar da söz alarak fikirlerini ifade etti.

HEKİMHAN'DA AÇILIŞ..

Bu arada AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz, seçim bürosunun açılışını yaptı. Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi ve Malatya Büyükşehir belediye Başkan Adayı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda partilinin katıldığı açılışı töreni mitinge sahne oldu.

Davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen açılışta konuşan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Hekimhan’ın makûs talihini yenmeye geldik” dedi. 

Şahin, Hekimhan Belediyesini kahir bir ekseriyetle almak istediklerini ifade ederek, “Bu birlik, beraberlik ve yürekliliği ortaya koyduktan sonra Hekimhan’ı almamamız için hiçbir sebep yok. Hekimhan yıllardır gönlümüzde taht kuran bir ilçemiz. Ama maalesef 2004 ve 2009 seçimlerinde kıl payı da olsa kaçırmış olduğumuz Hekimhan Belediyesini, yerel seçimlerde el birliğiyle, kahir bir ekseriyetle almaya geldik” ifadelerini kullandı. 

“HİZMET İÇİN DAĞLARI DELDİK”

Malatya’nın her noktasına hizmet götürdüklerini kaydeden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hekimhan’a gelip gittikçe yüreğimiz parçalanıyordu. Bu bölgede, merkezi hükümetle savaş halinde duran bir anlayışın, buraya hizmet getirmesini zaten bekleyemezdik. Ama ne olursa olsun bölge bizim bölgemiz, insanlar bizim insanlarımız. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesin hükümetiyiz, herkesin belediye başkanıyız ve herkesin milletvekiliyiz. Yapmış olduğumuz çalışmaları görüyorsunuz. Leyla’nın Mecnun’a kavuşması gibi, Ferhat’ın Şirin’ine kavuşması gibi dağları delerek bu yola geldik. Yerelde bize oy verilmediği için, belediye başkanı bizden olmadığı için buraya nankörlük edemezdik. İşte bu anlamda yapmış olduğumuz hizmetler ortada. 13 ilçemizle beraber büyükşehiri almaya geldik. Geçen dönem içerisinde alamadığımız şuanda emaneten vermiş olduğumuz belediyeler, inşallah bundan böyle AK Parti’nin ruhuyla, insanlarımızla hizmetin buluşmasına vesile olmak istiyoruz. Kemal Deniz hocamızla beraber önümüzdeki 5 yılın Hekimhan’ını yeni baştan imar etmeye geldik.”

“HEKİMHAN BAHARA HAZIRLANIYOR”

Hekimhan’ın 30 Mart akşamından itibaren başlayacak olan bahar havasını yaşayacağını ifade eden  Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Hekimhan, 5 yıl sürecek olan bir baharı yaşayacak. Sizlerin destekleri ve çalışmasıyla bu baharı Hekimhan’a yaşatacağız. Yeter ki siz birliğinizi ve dirliğinizi koruyun ve fitneye düşmeyin. İnşallah baharı yaşatmak da bizim boynumuzun borcu olsun. Ben bu baharı yaşayacağımızı sizlerin gözlerinden görüyorum” şeklinde konuştu.

“BİZ HİZMET İÇİN VARIZ”

Tüfenkçi, AKP’nin hizmete talip olan bir parti olduğuna işaret ederek, “Bizim adaylarımız hizmete talip olan insanlardır. Hiçbir zaman efendilik yapmak için sizlerin kapısına gelmezler. 30 Mart akşamından itibaren sizlerin hizmetkârı olan bir belediye başkanını seçmiş olacaksınız. Bugüne kadar Hekimhan’a çok şeyler yaptık. Dağları dele dele buraya geliyoruz. Nasıl ki 11 yıldır çeteler ve mafyalarla mücadele ediyorsak, yerelde de bir takım güçlerin engellemelerine rağmen hizmet yapmaya devam ediyoruz. İnşallah 30 Mart’tan itibaren yerelde de iktidar olarak, büyükşehir ile beraber, büyükşehir ile uyum içerisinde, hep beraber el ele takım halinde hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

 “MALATYA, BÖLGENİN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, “AK Parti belediyeciliğinin hizmetini Hekimhan’a getirmemiz lazım” ifadesini kullandı.

“AK Parti belediye başkanı asla yatamaz ve dinlenemez” diyen Çakır, şunları kaydetti: “Biz çalışma ve hizmet anlayışı vardır. Bizim gecemiz, gündüzümüz olmaz. Bir biz ekip ve takım ruhuyla çalışıyoruz. Hizmeti halkımız, şehrimiz ve ülkemiz için yaparız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bugün Malatya nasıl büyük bir şehir haline dönüştüyse, Hekimhan’da büyüyüp, gelişecek. Alt ve üst yapısıyla Malatya, bölgenin cazibe merkezi haline geldi. Malatya, bölgeyi sürüklediği gibi ilçelerini de sürükleyen büyük bir güç ve lokomotif olacak.”

“KİMSENİN HAYAL BİLE ETMEDİĞİ HİZMETLER GERÇEKLEŞİYOR”

İlçelerimizin hizmete muhtaç olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz. Büyükşehir ve ilçelerdeki ekiplerimizle birlikte en güzel hizmetleri yapacağız. Hizmet anlayışımızda; şeffaflık, dürüstlük, adalet ve adil hizmet vardır. Bunu inşallah Hekimhan’a taşıyacağız. Bugüne kadar bu hizmetleri asla hayal bile edemezdik. Bugün hiç kimsenin hayal etmediği gerçekleşiyor. Nasıl ki Malatya ile Hekimhan arasında koca dağlar deliniyor ve yeni tüneller açılıyor. İşte biz bu büyük hizmetleri ilçelerimize taşımak zorundayız. İnşallah Hekimhan için güzel projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

HEKİMHAN’I AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURMALIYIZ”

AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz de, Hekimhan’ı AK Belediyecilik ile buluşturmak istediklerini kaydederek, “Ben bu şehrin merkezinin 17 bin 315 nüfus levhasını mezarlığın orada gören biriyim. Ben bu şehrin köyleriyle birlikte 48 bin nüfusa ulaştığı zamanı biliyorum. Bugün kini de ben söylemeyeyim, hepimiz görüyoruz. Biz Türkiye’nin nüfusunun 40-50 milyondan 80 milyona çıktığı zaman dilimi içerisinde, artması gereken nüfusumuzu niye kaybettik? Diye düşünürsek herkes şapkasını önüne koyup bir hesap yaparsa, sanıyorum anlayacaktır. 12 yıldır iktidarda bulunan partimiz AK Parti, Türkiye’nin bütün sorunlarını, her türlü sosyal ihtiyacını ve fiziki ihtiyacını karşılayan dev projeleri gerçekleştirdi. Türkiye’de en yüksek oyu veren illerden biri olan Malatya ve onun ilçesi Hekimhan neden bundan yeterince yararlanamadı? Bunun derinden ve duygusal olduğunu anlayacaksınız. 12 yıllık bu büyük hizmet kervanından yeterince yararlanamamışsak birazda kendimize, bağrımıza vurarak hesabımızı yapmak zorundayız. Biz inşallah 30 Mart’tan sonra Hekimhan’ı hep birlikte yöneterek, Hekimhanlı insanlarımızın gözlerinin mutluluktan pırıl pırıl olduğunu, Hekimhanlıların alınlarında keder çizgisinin bulunmadığı bir ortamı oluşturmak için Hekimhan’ı AK Belediyecilik ile buluşturmak zorundayız. Bu şehre mutlaka AK Parti’nin belediyecilik eli değmeli ki, çoluk çocuk hep birlikte mutlu olalım” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından AKP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Deniz’in Hekimhan’daki seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız