SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çocuklar Bekletilir mi?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:14:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı denetledi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Malatyalı İşadamları Derneği(MİAD) Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret eden Vali Vasip Şahin, çocuklara verilen kurslar hakkında bilgi aldı.

Çocuk Yuvası’nı gezerken binanın balkonunda bulunan iki genç kızı gören Vali Şahin, “Neden bu saatte buradasınız, okulda değilsiniz? Nerede okuyorsunuz?” diye sordu. Kız öğrencilerden biri lise 2’nci sınıfta okuduğunu belirterek, “Hocam, sizi karşılamak için buradayız” deyince Vali sinirlenerek “Biz geleceğiz diye bu çocuklar bekletilir mi?” diye tepki gösterdi.

Bu arada, çocukların yaptığı resimlere bakan Vali Şahin, yapılan resimlerde insanların başının hep öne eğik olduğunu görüp, “Bu resimlerde insanların kafaları niye öne eğik?” diye sordu.

Daha sonra yuvada kalan çocuklarla yemek yiyen Vali Şahin, çocuklarla yakından ilgilendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız