SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çok Bir Şey Kaybetmiş Sayılmayız"

0
Güncellendi - 2021-12-26 22:53:40
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “Çok bir şey kaybetmiş sayılmayız. 15 puanda 3 tane takım var. Önümüzdeki bir takım 17, diğeri 18 puanda her şey bitmiş sayılmaz. Ligin ikinci yarısında ne olacağını göreceğiz“ diye konuştu.

Süper Lig’in 19. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu. Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, puan almayı hak etmediklerini ve kendilerinden daha iyi bir takımla karşılaştıklarını ifade ederek, “Tribünde 25 bin taraftara oynayan takıma karşı, Fenerbahçe gibi takıma karşı 2-3 tane gol pozisyonu bulup gol yapamıyorsanız onlar size karşı gol atıyorsa skor üretmeniz gerekiyor. Daha iyi bir ekipleri ve takımları var ve değişiklik için yedek kulübesinde daha fazla opsiyonları var. Doğru ve gerçekler bunlar. Son 6-7 maçtır da bunu söylüyorum. Transfer sezonu açılana kadar alabildiğimiz kadar çok puan alacağız. Bundan sonrada puanlar almamız gerekiyor. Çok bir şey kaybetmiş sayılmayız. 15 puanda 3 tane takım var. Önümüzdeki bir takım 17, diğeri 18 puanda her şey bitmiş sayılmaz. Ligin ikinci yarısında ne olacağını göreceğiz“ dedi.

İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Steav Mallanda ikinci sabri sarıoğlu oldu.ayağına geleni tribünlere basıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Getirin Yılmaz Vural’ı takımı döve döve hizaya getirsin, Düşsek de onurumuzla düşelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (2 yıl önce)
    Burundili kalmadımı bizi kurtaracak,kimse taraftara suç bulmasın,hatalarımdan ders aldım diyen yönetim 3 yıldır aynı şekilde devam ediyor.Üstüne gittiği tüm takımları kümeye düşüren sportif direktör getiriyor,aldığı futbolcular ortada oynanan oyun ortada taraftar ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Defansa semih ve sadığın yerine 2 kaliteli oyuncu şart.Adem ve mustafanın yerine de iki hızlı oyuncu almamız lazım.gerçi sahipsiz bir takımda kime söylüyoruzki.hepsi nafile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Defansa 2 orta sahaya 2 forvetede 2 futbolcu lazım kaliteli en az
    0
    0
    Yanıtla
  • akçadaglı (2 yıl önce)
    tranfer dönemi derler maçlar başlar 3,4 hafta böyle devam eder.sonra 2tane suriyeli vs getirirler onlarda takıma uyum saglayna kadar ligin ortası gelir ve sonuc hiç demir alıp yola cıkamayız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Bu takımın başında Adil gevrek olduğu sürece iflah olmayacaktır.Geçen yıl kıl payı kümede kalan takım,ondan önceki yıl da küme düşmüştü.Ancak o zamanlar bile hiçbir zaman ligin dibini görmemiştik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Buca Kombi Servisi (2 yıl önce)
    Puan olarak her şey bitmiş sayılmaz doğru söylüyor hoca matematiksel olarak ligde kalma şansımız olabilir. Ama balık baştan kokar misali yöneticilerimiz ikinci lig üçüncü lig düşüncesi içinden sıyrılamamışlar nitekim Kayseri maçında hakeme yapılan ortada süper lig veya birinci lig demek bir ağırlık demek bir zihniyet demek bu zihniyeti bu ağırlığı satın alamazsın emek sarf edersin alın teri dökersin o vakit bunu başarırsın Bir Süleyman Seba bir İlhan Cavcav örnektir veya Altınordu gibi bir yapılanma sonuç olarak balık baştan kokar dediğimiz gibi geçmişte yapılanları üstüne koyarsak bu yönetimden bu kadar olur ötesi birinci lig kimse Yeni Malatya Spor için umut bağlamasın. Hala Malatya Spor amatörde buda tüm camia olarak bize vurulmuş bir leke olarak orada duruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 yıl önce)
    Bizim kadar kötü taraftar olamaz.hocanin dediği gibi karalar bağlanacak bir durum yok.malatyasporluyum diyenlerin yuzde 90 ni skora bakan taraftar.2 mac alsan 15 .siradasin.ve inanin bu takim düsmez.başkan toparlayacak.goreceksiniz.hocamizinda Allahina kurban.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (2 yıl önce)
    Maçtan sonra yayıncı kuruluşta spor yorumcuları Adem'in maçta çok top kaybettiğini,Mounir'in gereksiz her topta çalıma girip arkadaşlarına pas atmadığını söylediler.Eğer sizin Adem ve Mounir'i kenara alıp yerine sokacak adamınız yoksa kadronuz yetersiz demektir.İşte başarının anahtarı burada yatıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (2 yıl önce)
    Ademi oynattığın sürece kaybetmeye mahkumsun hangi takımla oynarsan oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Hocam Allah aşkına ortaya sahaya gülerme ve cuava yada onlara benzer topçu al. Haddadi, mallen, rabid ile olmaz. Tamam forvet kalsın . Ama iki tane de sağlam kanat oyuncusu al . Ve gençlere de şans ver bu takım ligde de kalır iyi yerde de bitirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adamdaki pişkinliğe bak.Her hafta Adem,semih ve Mustafa eskihellaç işkencesi çekmekten bıktık artık.mademki sonuç değişmiyor.o zaman yedekleri çıkar sahaya.bundan dahamı kötü olurdu.80 dakikada hep mağlup durumdayken oyuna giren futbolcuda oynama şevki kalırmı.bende olsam hiç koşmam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Haklısın hoca zaten son cizgiye gelmiş oyuncular oynamıyor 3 puanı unutmuş akbabalar sarmış kayıp edecek bir şeyi kalmamış bir takım için 2 yemiş 5 yemiş ne fark eder geçen sene düşmüş pandemide 1 yil daha rakiplere morel vermek için serbest koşu yapan bir gurup avare geç ler Bizde onlarla gurur duyacaktık O kadar hocayı ne için harcadık anlıyan varmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocaya bakınız bir şey kaybetmemiş hocam bırakın süper ligi 1.ligde dahi bizden kötü futbol oynayan,sahada mücadele etmeyen takım varmı sizde bu durumu biliyorsunuz çekip gideceksiniz ama tazminat almayı bekliyorsunuz beklemeniz boşuna başkan takımı kendi kaderine terk etmiş .
    0
    0
    Yanıtla