SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Bir Galibiyet Elde Ettik"

0
Güncellendi - 2018-10-30 06:06:56
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Galatasaray'ı 2-0 yenen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, sahaya 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirtti.

Galatasaray'ın şampiyonluklar yaşayan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan iyi bir takım olduğunu aktaran Bulut, şöyle konuştu:

"İyi futbolculara sahip olan bir ekip. Bu hafta Schalke 04 ile maçları vardı. Biz önde baskılı başlamak istiyorduk ve o şekilde yaptık. İlk yarıda 1-0 öne geçtikten sonra rakibi baskı altında tutarak yormak istiyorduk ve o şekilde de oldu. Benim isteğim, takımın geri çekilmeden önde baskıya devam etmesiydi. Bazen o baskıyı yedik, baskıdan çıkarak 2. golümüzü penaltıdan bulduğumuzda zaten oyun bizim lehimize tamamen dönmüştü. Sonlara doğru 1-2 pozisyon daha kalemizde gördük ama ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet elde ettik"

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • sedat (5 yıl önce)
    Eh Güzel Malatyaspor Elinize ,Emeginize ,yüreğinize ,sağlık başta Türkiye'de bulunan 2,5 milyon Malatyalıyı ve tüm doğu anadolu'yu sevindirdiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Nabi kardeşim keşke yorum yazana kadar bir kitap yazıp kapalıçarşının üstünde dağıtsaydın.daha çok hemşehrimize ulaşmış olurdun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi Şavata (5 yıl önce)
    Başta futbolcularımız ve teknik heyet olmak üzere, başkanımızı, yönetim kurulu ve Malatyaspor'a gönül vermiş futbol sevenlerimiz kutluyorum. Tenkit etmek, akıl vermek çok kolay, elini taşın altına koymuş kişileri takdir edenimiz çok az. Bu kişilere her itiraf atılır. Hırsız denir . Vs . Yıllardır bu böyle devam ediyor. Peki biz Malatyalılar futbol ve diğer spor branşlarına ne kadar ilgi duyuyor ve imkanlarımız nşsbetinde destekliyoruz. Birde dönüp kendimize bakalım , biz ne yapıyoruz. Bu maç 15000 seyirci ile oynanıyorsa( bunların içinde GS taraftarlarında var.) söz söylemeye, tenkid etmeye kakımız varmı. O halde ne yapacağız, başkanımızı , teknik direktör ve heyetini ve onurları ile mücadele eden futbolcularımızı lig BİTİMİNE kadar destek vereceğiz. . Bugün Avrupa'da maçta mağlubiyet olan takımınınseyirciler candan destekliyorlar zira bu takım haftayada maça çıkacak. Ta eski yıllardan beri MALATYASPORA BAŞKANLİK YAPMIŞ, NİHAT ASKANKARA, NURETTİN SOYKAN, ve diğer bütün başkanlar özveri ile çalışmışlar, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDA dahil maddi ve manevi emek vermişlerdir. Başarılı olmakta çok çeşitli faktörlere bağlıdır. Bu yüzden iflasa gitmiş başkanlarımız olmuştur. Bizler ne yapmışız , her başarısızlığın ardından ana , afrat küfretmişiz . Kimsenin böyle bir lüksü yok. Haddimizi bilmemiz lazım. Diyeceğim. Hiçbir kimseye zarar vermeden TAKIMIMIZA , BAŞKANIMIZA , TEKNİK HEYETİMİZE VE FUTBOLCULARIMIZA KIRMADAN , DÖKMEDEN DESTEK VERELİM. Sevgi ve saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Gelen taraftarların yarısına yakını sırf Galatasarayı görmeye geldiği için bundan sonraki maçlarda aynı seyirciyi beklemeyin. Yalnızca gerçek taraftar tüm msçlara gider. Bunlar synni kalabalıktı bunun bilincindeyiz. Başta futbolcular olmak üzere teknik ekibi özelliklede Erol hocayı ve tönetimi tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyirci (5 yıl önce)
    güzel bir galibiyet aldık Ama gel gör ki seyirci manasında malatya sehrı o stadı hınca hınc doldurmalı ıdı. seyırcı hususunda malatyaspor yöneticileri bir çalısma yapmalı. cıkısta yıne sıkıntılar yasandı hala tek bır yerden cıkısa ızın verıyorlar bırkac yerden stadda cıkıs saglanmalı guvenlık acısından da bence bu onemlı. takımda, bence bu yılın ıdeal kadrosu ile oynadı. Tebrıkler stada gelen malatyalılara, sporseverelere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (5 yıl önce)
    İşte bizim gerçek oyunumuz bu taraftarımız ve tüm oyuncularimizin Allah'ına kurban bu arada boutayp gol atamasa da gollerde hep emeği vardı napalim artık ayrıca Erkan, ahmetildiz ve minanin yerine oynayan akça superdiniz daha çok güzel maçlar alacaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (5 yıl önce)
    Allah tan Var var bu yüzden büyük takımlar denilen takımlar hapı yuttu aldığımız puanların yarısı var sayesinden aldık kötü oynuyoruz kötü gidiyoruz gündüz gece bakalım nereye kadar Allah tan bu yıl bizden daha çok kötü takımlar var tek şansımız bu
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Galip geldik ama Çok kötü oynadık, seyirci 15.300 kişi yazık, neredeyse yarısı boş, bu şehre süper lig fazla. Bu maçı dolduramazsak hangi maçı dolduracağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAĞDUYU (5 yıl önce)BABA isimli kullanıcı yorumuna
    Galip geldik ama çok kötü oynadık ta ne demek? Bu nasıl bir yorum. Sırf yazım olsun diye boş boş saçma sapan şeylerin yazmanın bir manası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA ÇOK HAKLI !!!! KÖTÜ OYNADIK BA BANIN YORUMLARI HESABA KATIN MÜTHİŞ AMA MÜTHİŞ YORUMLARI VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş; biz başka maçımı seyrettik acaba kendimden şüphe etmeye başladım.Bütün yorumcular Malatyasporun sezonun en iyi maçını oynadığını söylüyor sen hangi maçı seyrettin Baba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba ismli zat,sana mı? inanacağım,seyrettiğim Malatyaspora mı? gördüklerime mi?Tv lerde spor programında ki yorumlara mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Bravo erol hoca. ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Böyle seyirci olsa kimseye yenilmez bu takım evinde.kurban olayım stada gelin yav,maç seçmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    YAV HOCA VALLAHI HOCASIN BILLAHI HOCASIN HEMDE HOCANIN HASISIN UMARIZ SIZINLE DAHA UZUN YILLAR BIRLIKTE SEVINIR BIRLIKTE MUTLU OLURUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Reporter (5 yıl önce)
    Erol hocamıza sallayanlar ve saydıranlar neredesiniz tebrikler Malatyaspor tebrikler Erol ve ekibi ve asıl tebrikler yalnız bırakmayan taraftara olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Onlar anca bilip bilmeden sallayıp dururlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • buğra yok takım iyi. buğra olaydı mariano sol kanadımızı yol geçen hanına çevirirdi. sosyete batı da oturanlar çekirdek çıtlatmaya devam sesimiz kısıldı bizim... ama olsun stadı doldurdular herkesin emeğine sağlık... gs yi böle yakalamışken yenemezsen sıkıntı olurdu.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    sahada galatasarayın adı vardı sadece.takımımla gurur duydum.bu gece rahat uyuyabileceğim.emeği geçen herkese teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla