SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şükür Yolumuz Asfaltlandı ve Sorunumuz Kalmadı"

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesine bağlı Mezra Mahallesinde yaşanan yol sorunu Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarından sonra çözüme kavuşturuldu.

İlçeye bağlı Mezra mahallesinde yaşayan vatandaşların yazın tozdan kışın ise kardan dolayı yaşadıkları yol sorunu Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışması ile son buldu. Mezra Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın göreve geldiği günden bu yana kendilerinin yanında olduğunu söyleyerek, “Mahallemizdeki sıkıntılar bu dönemde giderildi. İçme suyu, sulama suyu ve yol asfalt problemlerimizin hepsi bir bir çözüldü. Mahallemiz yazın toz topraktan kışın ise çamurdan geçilmiyordu. O nedenle vatandaşlarımız ulaşım noktasında bazı sıkıntılar yaşıyordu ama yapılan asfalt ile bu sorunumuz çözüldü. Allah başkanımızdan razı olsun. Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı Selahattin Başkanıma ve ekibine çok çok teşekkür ederim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Akyüz’de mahallelerine yapılan hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Yolumuz toz toprak içerisindeydi, sağ olsun Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yol asfaltlama çalışmasından dolayı bu sorundan kurtulduk” ifadelerine yer verdi. Bir diğer mahalle sakini Hatice Coşkun’da yol sorunlarının artık çözüme kavuştuğunu belirterek “Yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununun çözüldüğüne değinen mahalle sakini Mahmut Akyüz ise mahallelerinin yolunun ardık çok daha konforlu olduğunu söyledi. Memnuniyetini dile getiren Şükran Akyüz isimli vatandaş, “Selahattin Gürkan Başkanımıza çok çok teşekkür ederim. Önceden çamurun içindeydik, şimdi çok şükür yolumuz yapıldı. Yapılan çalışmalardan ötürü çok memnunuz” dedi.

Kış mevsiminde mahallesindeki öğrencilerin yaşadığı zorlukları anlatan mahalle sakinlerinden Ömer Akyüz’de özellikle kış aylarında mahallelerinin adeta bir mahrumiyet bölgesi gibi olduğunu söyleyerek, “Büyük bir ulaşım sıkıntısı yaşıyorduk. Çocuklarımızı okula göndermekte zorlanıyorduk ve hatta bazı günler yoğun kar yağışı nedeniyle okula gidemiyorlardı. Şimdi çok şükür yolumuz asfaltlandı ve sorunumuz kalmadı” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa yılmazç (7 ay önce)
    Neden yorumları onaylamıyorsunuz sizidemi ele geçirdiler yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa yılmazç (7 ay önce)
    Saygıdeğer başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar neden yapılmadı seçim yaklaşıyor. Bu insanlar seçimden seçime hizmet ediyor. Kimse kendi cebinden para çıkarıp vermiyor bunlar ak parti tarafından seçilmiş insanlar bunları halk getiriyor halk gönderiyor. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın hatırına bunlar hep oy alıyor yoksa bunlara zırnık koklatmayız. Bu ülkeyi kim kalkındırdıysa yine o şahıs gider ayak batıracak bu böyle biline 1. Litre benzin mazot 40. Tl. Nin üstü 1. Ekmek 10. Tl. Artık gerisini siz düşünün. Bu ülkenin halkı sürü olursa bu insanları çok güden olur. Rahmetli ecevitin önüne yazarar kasa atan bunun önünede benzin mazot döksün. Uyanınartık güdülmeyin ülke ne hale geldi yol yapmış köprü yapmış tünel yapmış bunları geçin vatandaşın emeklin aç onları doyur insan aç olunca gözü bir şey görmez bir tarafı zengin ederken bir tarafı fakirliğe açlığa mahkum ettiniz. Yarın Rahmana ne cevabınız var biri kırbin, alırken diğeri 7500. Alıyor bu adaletmi milletin anasını ağlattılar. Bunları öveceğinize taşlayın senin benim vergimle bunlar yapılıyor. Babasının cebinde yapmıyor. Bir paket sıgara 60. tl. Olurmu olur bu ülkede olur. Artık bir kurtarıcı arıyoruz. Rabbim bu kadişinas halka kendisi yardım eylesin. Amin. saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla