SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöp Kutuları Yenileniyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:52:42
Çöp Kutuları Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, hafriyat atıklarının kontrolü, gürültü ve görüntü kirliliği ile ilgili denetim ve kontroller, temizlik ve ilaçlama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülürken; merkezdeki ana caddelerde bulunan mevcut çöp kutuları da yenileriyle değiştiriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, Malatya merkezdeki ana arterlerde sürdürülen temizlik hizmetleri ve il genelinde devam eden ilaçlama çalışmalarının yanı sıra merkezdeki 16 ana cadde de mevcut çöp kutuları yenileniyor. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından kent mobilyalarına uygun olarak yaptırılan 600 adet yeni çöp kutuları daha kullanılabilir olup, ana arterlerdeki eski çöp kutularının yerine ve ihtiyaç duyulan diğer noktalara monte ediliyor. 

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çöp kutularının montajına başladıkları ifade edilirken, çalışmanın birkaç gün içerisinde bitirileceği bilgisine yer verildi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız