SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakup Çorum'da Gol Kralı

0
Güncellendi - 2016-11-05 00:24:34
Yakup Çorum'da Gol Kralı
A- A+ PAYLAŞ

Sezon başında Yeni Malatyaspor’dan 3. lig takımı Çorum Belediyespor’a kiralık olarak giden golcü futbolcu Yakup Alkan, attığı goller ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’da görev aldığı karşılaşmalarda istenilen performansı sergileyemeyen genç futbolcu kiralık olarak gittiği Çorum Belediyespor’u adeta tek başına sırtlıyor.

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Çorum Belediyespor’da geride kalan 11 hafta itibariyle attığı 11 golle gol krallığı yarışında zirvede bulunan Yakup, takımının en değerli oyuncusu durumunda.

3. ligdeki 3 grup içerisinde de en fazla gol atan futbolcu olarak dikkatleri çeken Yakup, puan sıralamasında ikinci sırada bulunan Çorum Belediyespor’a attığı gollerle tek başına kritik puanlar kazandırdı.

Çorumlu taraftarların kısa sürede büyük sevgisini kazanan Yakup Alkan, daha önce verdiği bir röportajda kendisini Çorum’da kanıtlayıp Malatya’ya tekrar döneceğini söylemişti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız