SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cueva İle Prensip Anlaşması

0
Güncellendi - 2020-08-12 13:50:34
Cueva İle Prensip Anlaşması
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva ile prensipte anlaştı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Peru Milli Takımı orta saha oyuncusu Christian Cueva ile prensip anlaşmasına varmıştır." denildi.

Son olarak Brezilya ekibi Santos’un formasını giyen Christian Cueva, İspanya ekibi Rayo Vallecano’nun yanı sıra CF Pachuca, Unión Española, Krasnodar, Club Alianza Lima, Deportivo Toluca, São Paulo Futebol Clube ve Universidad San Martín de Porres takımlarında oynadı.

On numara mevkiinin yanı sıra sağ kanat, sol kanat, forvet arkası, orta saha sol, orta saha sol ve merkez orta sahada da görev yapabilen Christian Cueva’nın güncel piyasa değerinin 3 milyon Euro olduğu bildirildi.

2019-2020 sezonunda CF Pachuca takımından Santos’a kiralık olarak giden Christian Cueva, 66 kez Peru Milli Takımı’nın formasını da giydi.

Bülten- AA- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bununda sezonun devrearasında Trabzon almazsa iyi.takımda geniş çaplı bir budama şart oldu.Başta hikmet karaman olmak üzere umut bulut,yiğithan,chabek ve mustafa akbaş gibileri göndermemiz lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    1 kaleci 1 forvet 1 veya 2 stoper sağ bek zaten alındı 1 de sol kanat bizi uçurur ( çok şey istedim ama bir de teknik direktör :D )
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Geçtiğimiz sezona kadar ciddi bir maç istikrarı sağlamış bir 10 numara.Bir kaç kez rus liginde krasnodar'da izledim o izlediğim maçlarda sanırım avrupa ligi maçıydı.Çok hareketli ayaklarına ciddi derecede hakim bir oyuncu uyum sağlarsa ki sağlar, genellikle güney amerikalılar daha rahat uyum sağlıyorlar ülkemize inşallah maksimum verim sağlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • new malatya (3 yıl önce)
    Çok iyi transfer şaşırdım. Gece hayatı için İstanbul'a gitmeyip takıma ısınırsa çok iyi olur. Yeni guilerme hatta daha iyidir. Şimdi ilk olarak iyi bir kaleci alınarak transfere hız verilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (3 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Bu sene yüzümüz güler inşaallah
    0
    0
    Yanıtla