SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Cumartesi Günü Herkesi Maça Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-02-09 16:31:20
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Vodafone Arena’yı kendilerine açan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’a teşekkür etti.

İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena’nın önünde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte Passolig ve bilet alan Gevrek, “Sivil toplum örgütleri ve Malatyalı hemşerilerimizle toplu halde 200 kişi Passolig ve bilet aldık. İnşallah bundan sonrada dernek başkanlarımız bu şekilde öncülük yaparsa mutlu oluruz. Derneklerimizin üyeleri ve İstanbul’da yaşayan Malatyalı hemşerilerimizi Passolig ve bilet almaya davet ediyoruz. Maçtan bir gün öncesine kadar herkes Passolig ve bilet alabilir. Passoligi olmayanlar, internet başvurusuyla geçici kartla maça girebilecekler. Cumartesi günü 13.00’da Denizlispor ile oynayacağımız karşılaşmada herkesi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Gevrek, sivil toplum örgütlerinin büyük bir duyarlılık gösterdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Malatyalılar olarak İstanbul’da dördüncü sıradayız. Yaklaşık 500-600 bin Malatyalı hemşerimiz İstanbul’da yaşıyor. Cumartesi günü maç erken saatte, çalışan Malatyalı hemşerilerimiz olabilir, bir günlük izin alsınlar ve maça gelsinler. Cumartesi günü herkesi maça bekliyoruz.”

Gevrek, Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine stadı kendilerine tahsis etmesi dolayısıyla da teşekkür etti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)
    Adil Başkanım yüreğine sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Vekiler,is,adamlari,esnaflar,calisanlar,ogrenciler Tum,malatyalilar,maca,gitmenizi,diliyorum,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bey; neden her kelimeden sonra virgül kullanıyorsunuz? İyi günler.
    0
    0
    Yanıtla
  • karapinarli (7 yıl önce)
    Sayim Malatyali Hemserilerim Herkes Cumartesi gunku Istanbuldaki maca gitsinler kimse kalmasi insalah malayanin yeni stadi bir an once bitsinde seneye artik maclarimizi kendi sahamizda oynayalim Malatyamiz Buyuksehir Belediyesi olmus ama mac oynayacagimizStadlar yok cok yazik burada malatya miletvekilerinde is dusuyor bil hasada akp miletveki sayin bakanimiz tufenkcide malatyanin sorunlariyla ilgilenmesi lazim ankaradaki TBMM deki 6 Malatya Miletvekilerine soyluyorum Sygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Ben malatyadan geliyorum istanbulda gelmeyen kalmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Biletimizi aldık, geleceğiz inşallah : )
    0
    0
    Yanıtla