SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağ Keçileri Görüntülendi

0
Güncellendi - 2021-01-02 01:13:03
Dağ Keçileri Görüntülendi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesindeki yabani dağ keçileri drone ile görüntülendi.

Doğanşehir kırsalında, dağ keçileri otlarken görüntülendi. Kendilerini kayıt altına alan dronu izleyen dağ keçileri, kayalıklara doğru koşmaya başladı.

Koşularına ara vererek meraklı bakışlarını sürdüren yabani dağ keçileri, daha sonra sarp kayalıklar arasında gözden kayboldu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • yms'li (3 yıl önce)
    Ikinizde haklisiniz sessiz zararsiz hayvanlar avcilar ovunmek istiyorlarsa gitsinler insana ve sessiz hayvanlara zarar veren vahsi hayvanlari avlansinlar
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    İyice gösterin ki avcılar peşine düşsün!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (3 yıl önce)gökmen isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısın. Lütfen bu tür güzelliklerimizi gizleyelim. Bunu gören cahilin biri hemen peşlerine koşabilir, belki de sırf "dağ keçisi vurdum" diye övünebilmek için acımadan katledebilir bu güzelim hayvanları. Ve biz de bu çok değerli zenginliklerimizi kaybedebiliriz.
    0
    0
    Yanıtla