SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Tutuklananlar Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
Partisinin İl Başkanlığı Kongresi'ne katılmak için Kayseri'ye gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ilişkin 7 tutuklamayla ilgili, "Daha da tutuklamalar olacağının biliyoruz" dedi. 
 
BBP Kayseri İl Başkanlığı Kongresi yapıldı. İl Başkanı İbrahim Özbek'in tek listeyle girdiği kongre İl Kültür Merkezi'nde yapıldı. Genel Başkan Mustafa Destici'nin de katılacağı kongreye aniden çıkan yurt dışı seyahati nedeniyle Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok katıldı. Kongre öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bozok, BBP Lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasına ilişkin Malatya'da özel yetkili savcılık tarafından alınan ifadelerin ardından
yapılan sorgulama sonunda 12 kişinin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiğini ve bu sabah da 7 kişinin tutuklanması ile ilgili, "Daha da tutuklamalar olacağını biliyoruz biz. İnşallah bu devam da edecek. Başında kim varsa cezasını çekecek. Biz 2,5 yıldır hukuk içerisinde kalarak rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını takip ettik. İnşallah bundan sonra da takip edeceğiz. Şu anda yargıda, fazla bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu. 
 
Almanya'dan gelen özel pilotun kara kutuları görmesiyle ilgili iddiaya ise Bozok, "Onla alakalı birşey söylemek istemiyorum, ama önümüzdeki günlerde kim ne söylediyse, kimden ne duyulduysa bu komplo teorisi olsa bile savcı bey çağırıyor, ifadelerini alıyor. Bu hafta içerisinde bir çok kişinin daha ifadesini alacaklar. Dediğimiz gibi önümüzdeki günlerde bunun kat kat fazlası tutuklamalar olacak. Bunlar taşeronlardır sanırsam. İnşallah işin başındakileri bir an önce tutuklarlar. Rahmetlik Yazıcıoğlu
liderimizin kanı yerde kalmayacak" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız