SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yüksek Kesimlere Mevsimin İlk Karı Yağdı

0
Güncellendi - 2020-11-21 18:43:33
Yüksek Kesimlere Mevsimin İlk Karı Yağdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da mevsimin ilk karı kentte yüksek kesimlere yağarken şehir merkezinde hava sıcaklığı düştü.

Malatya’ya mevsimin ilk karı yağarak, dağların tepeleri beyaz oldu. İlk kar, kentte yüksek kesimlere yağarken şehir merkezinde hava sıcaklığı düştü, yağmur da sabah başlayıp gündüz de etkili oluyor.

Kentte mevsimin ilk karı, Beydağı, Pütürge ilçesi karayolu Kubbe Dağı zirvesinde görülürken, Yeşilyurt ilçesi Beydağı’na yakan kırsal mahalle Porga’da da kar yağdı.

Karahan Geçidi'ne Mevsimin İlk Karı Yağdı

Malatya'nın Darende ilçesinde de mevsimin ilk karı yağdı. Hava sıcaklarının hissedilir derecede düştüğü ilçede, rakımı bin 800 metre olan Karahan Geçidi'ne sabaha karşı kar yağışı başladı.

İlçe genelinde gece saatlerinde etkili olan soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı.

Karahan Geçici, yağışla birlikte beyaza büründü. Bazı sürücüler mevsimin ilk karını görüntüledi.

AA-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    niye gölüyosun ki malatyaplatformu kar berekettir kardesimde ondan sevinmistir rabbim dilese saniye yok eder kanka sen umudunu yetirme umut allah tandır hep dua et oda 'olacak inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Gereken tedbiri alanlar, çok geç kalmadan çalışıp aşıyı bulup vatandaşına yapanlar bu hastalığı yeniyor. Allaha tabiki inan ancak bu işler inşallahla maşallahla olmuyor. Çalışmakla, bilimle fen ile oluyor. Sen çalışıp araştırmıyorsan Allah sana ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜNAL (3 yıl önce)
    he nsallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    Maşallah bereketli olur inşallah. Yağan kar covit ide ortadan kaldırır insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)Kanka44 isimli kullanıcı yorumuna
    Yağan meteorolojik bir olayla yani kar yağmur yağmasıyla Covit 19 'ün ne ilgisi var. O zaman kuzey ülkerinde bu hastalığın hiç görülmemesi lâzımdı...??
    0
    0
    Yanıtla
  • yav adam inşallah diyor işte kardaş amin de geç
    0
    0
    Yanıtla