SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daşöz Amasya'da Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Malatya'dan Amasya'ya atanan Vali Halil İbrahim Daşöz, görevine başladı.

Malatya Valiliği görevini yürütürken Valiler Kararnamesi ile Amasya'ya tayin edilen Vali Halil İbrahim Daşöz, yeni görev yerine geldi. Valilik önünde Belediye Başkanı Cafer Özdemir, vali yardımcıları, kurum amirleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından karşılanan Vali Daşöz, makamında yaptığı ilk açıklamasında, "Amasya halkına en iyi dileklerimi iletiyorum. Bu benim Amasya'ya ilk gelişim, kısmette vali olarak gelmek varmış. Hem vali olarak göreve başladığım için hem de Amasya'yı ilk defa gördüğüm için büyük heyecan içindeyim. Amasya ile ilgili hep iyi şeyler duydum. Hem Amasya için hem de bizler için hayırlı bir görev dönemi olur" dedi.

Kararname ile Amasya'da vali olarak görev yapan Celalettin Lekesiz, Hatay'a atanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız