SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deplasmanda İlk Galibiyeti İstiyorlar

0
Güncellendi - 2019-12-13 12:47:22
Deplasmanda İlk Galibiyeti İstiyorlar
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ilk yarının son haftasında deplasmanda Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler, deplasmanda ilk galibiyetini alarak, devre arasına umutlu girmek istiyor.

 2019-2020 sezonuna altıda sıfır çekerek başlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, sonraki 10 haftalık bölümde aldığı 4 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 15 puan topladı.

 Teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde kötü gidişe ‘dur’ diyen ancak aldığı sonuçlarla bir türlü tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 16.haftada sahasında grubun güçlü ekibi Nazilli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek, gelecek adına umutlandı.

 Grup’ta topladığı 15 puanla 17.sırada yer alan turuncu yeşilliler, ilk yarının son haftasında kendisinden bir üst sırada yer alan Ankara ekibi Altındağ Belediyespor’a konuk olacak. Malatya temsilcisi, kritik mücadeleden 3 puanla ayrılarak, ilk yarıya galibiyetle girmenin hesaplarını yapıyor.

 DEPLASMANDA GALİBİYETLE TANIŞMADILAR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta geride kalan 16 haftalık bölümde 4 galibiyet, 3 beraberlik, 9’da mağlubiyet alarak 15 puan topladı. Turuncu yeşilliler, 16 karşılaşmada 19 gol kaydederken, kalesinde ise 23 gol gördü.

 Yeşilyurt Belediyespor, şuana kadar topladığı 15 puanın 13’ünü sahasında elde ederek, sahasında en çok puan toplayan 7 takım içerisinde yer aldı. Turuncu yeşilliler, sahasında oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3’te mağlubiyet aldı.

 Malatya Yeşilyurt Belediyespor, iç sahada yakaladığı başarıyı deplasmanda sürdürememenin handikaplarını yaşıyor.

 Deplasmanda 8 karşılaşmaya çıkan turuncu yeşilliler, bu karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremedi. Deplasmanda galibiyet alamayan tek takım olan Malatya temsilcisi, bu anlamda ligin son sırasında yer alıyor. Turuncu yeşilliler, 8 deplasman karşılaşmasında 2 beraberlik, 6’da mağlubiyet alarak 2 puan kazanabildi. Yeşilyurt Belediyespor, 8 deplasman karşılaşmasında 2 gol kaydederken, kalesinde ise 10 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız