SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Depremzede Arıcılara Arılı Kovan Dağıtıldı

Depremzede Arıcılara Arılı Kovan Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da, arıları zarar gören 104 üreticiye 1305 arılı kovan dağıtıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, "asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerde kentte 104 üreticinin arı kovanları zarar gördü.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Malatya'da depremde zarar gören üreticilere ücretsiz 4 çerçeveli 1305 arılı kovan gönderdi.

Kovanlar, ildeki depremzede arıcılara teslim edildi.

Arılı kovanlarını alan üreticiler, yetkililere desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ayrıca bu yıl içerisinde arıların bahar bakımında kullanılmak üzere, üreticiler adına kayıtlı 111 bin arılı kovan için Bakanlık tarafından temin edilen toplam 441 bin 200 kilogram toz şeker ücretsiz dağıtıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatya44 (10 ay önce)
    Her şeyde olduğu gibi burada da hile hurda var. ihaleyi alan kişi 300 kovandan 1305 kovan çıkarmış galiba bu mevsimde 3 çıta arı olmaz devletimiz 1300 kovan parası ödeyecek kazanan arıcı değil aracı...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Davut (10 ay önce)
    Bende depremzede bir ariciyim. Bana da 14 adet arı verildi. Fakat verilen arılar 4 çıta değil 3 çıta yanlarına 4 çıta olarak bir ham petek konulmuş ve çoğu arı tam olarak onu işlememiş. Ayrıca haberde arılı kovan verildi dediği halde bizlere kovansiz arı verdiler. Yani kovanlarimiz verilmedi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Davut (10 ay önce)
    Depremzede olan aricilardan biri benim. Ya bu haberde yanlışlık var yada ihaleyi alan kişide sahtekarlık var 1. Bana verilen 14 adet arının 4 tanesi hariç diğerleri üç çıta yaninda bir ham petek var. Peteğin çoğu örülmemis 2. Arılar kovanlı verilmesi kovansiz verildi
    %100
    %0
    Yanıtla