SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kapalı' Derneğe Kumar Baskını!

0
Güncellendi - 2019-12-11 03:14:18
'Kapalı' Derneğe Kumar Baskını!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da daha önce kumardan kapatılan bir derneğin lokalinin mühürünün bozularak açıldığı saptanırken, burada tombala oynayan 63 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentteki bir derneğe operasyon düzenledi. Tombala oynarken yakalanan 63 kişiye, Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 20 bin 160 lira para cezası verildi.

Dernekte bulunan tombala makinesi ve çok sayıda kart ile pula el konuldu.

Dernek yetkilisi İ.B. hakkında "kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak ve mühür bozma suçlarından" adli işlem başlatılırken, dernek çalışanı olduğu tespit edilen iki kişinin SGK giriş kayıtlarının ve kimlik bildirimlerinin olmadığı tespit edilerek, ilgili kuruma gönderilmek üzere tutanak düzenlendi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Kişi başı 350TL civarında para cezası verilmiş, adamlar zaten kumar oynuyorlar, giden 350TL de kaybedilmiş devasa paralardan sayılır, olur biter. Caydırıcılık bu değildir. Kumar oynayan ve oynatanları vereceksin Kurumlara temizlik yaptıracaksın. Bakalım bir daha oynuyorlar mı...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla