SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Direğe Çarpan Kamyonetteki 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-06-24 20:46:26
Direğe Çarpan Kamyonetteki 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kamyonetin direğe çarpması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, M.Ö. (56) idaresindeki 44 PV 112 plakalı kamyonet, sürücünün belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Malatya- Kayseri karayolu Akçadağ ilçesi Develi Kavşağı'nda yön levha direğine çarptı.

Kazada, sürücü M.Ö. ile araçtaki Z.O. (56) yaralandı.

Sağlık ekiplerince farklı hastanelere kaldırılan yaralılardan Z.O'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Serhat (3 yıl önce)
    Tofaş la alakası yok olayın. O köylüyüm. Kazanın olma sebebi büyük bir ithimalle uykusuzluk. O saatler güneşin doğma saatleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Leandro (3 yıl önce)
    Ya arkds kaza ile ticarinin yada hususinin ne alakasi var ortada bi kaza ve yaralilar var enguzeli acil sifalar dilemek
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Başta rabbim yaralılara acil şifalar versin. Araçların değil sürücü hataları kazaların en büyük nedeni.Tofas toplansın diyen tuzu kurular inşallah bisiklete muhtaç kalırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (3 yıl önce)
    Ağır yaralı bir kazanın haber yorumu olduğu için çok uzatmayacağım evet unuttum yazmayı tofaşçı gençlerin büyük bir kısmıda trafikte tehlikeliler, hatta uyarınca daha da tehlikeliler. Kısaca kurallara uymayan mercedes te olsa o da tehlikeli ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Öncelikle rabbim şifa versin. Malesef ülkemizde ticari araç kullananların büyük bir kısmı trafik kurallarını çok önemsemiyorlar. (Minübüs, kamyon, kamyonet, panelvan vs)Aniden dönüş, sinyal vermeme, gereksiz sollama, kendi şeridinin dışında seyir hali, far ayarlarının olmaması , en çokta telefonla konuşma bu ihlalleri trafik polisleri bi nebze engelliyor ama trafik polisi ya da aktif mobese olmayan yerlerde ticari sınıfında ki araçlar korku salıyor.
    0
    0
    Yanıtla