SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbekir- MYB Maçı Hakemi

0
Güncellendi - 2019-09-20 01:18:45
Diyarbekir- MYB Maçı Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta dördüncü hafta maçında Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Diyarbekirspor’a konuk olacak. 21 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Safa Yılmaz yönetecek.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta karşılaşmalar 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Grup’ta oynadığı 3 karşılaşmayı kaybeden ve son sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta dördüncü haftada Diyarbekirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde henüz galibiyetle tanışamayan turuncu yeşilliler, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılarak, grupta çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Diyarbekirspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması Cumartesi günü 19.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Ozan Bekar ile İstanbul Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemi Erdem Değirmenci yapacak. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi Bölgesel Hakemi Miraç Burak Özdöl ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

ÜÇ HAFTADA SIFIR PUAN

TFF 3.Lig 3.Grup'ta üçüncü hafta geride kaldı. Grup'ta oynadığı 3 karşılaşmayı da kaybeden Yeşilyurt Belediyespor, haftayı sıfır puanla 18'inci sırada tamamladı. Turuncu yeşilliler, 3 hafta sonunda 1 gol kaydederken, kalesinde 6 gol gördü.

Grubun birinci haftasında sahasında Bayrampaşa'ya 1-0 mağlup olan turuncu yeşilliler, ikinci hafta ise deplasmanda Somaspor'a 88.dakikada penaltıdan yediği golle 1-0 kaybetti.

Grupta üçüncü hafta sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni konuk eden Yeşilyurt Belediyespor, 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 4-1 kaybetti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız