SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de Esnaftan Konteyner Tepkisi

Doğanşehir'de Esnaftan Konteyner Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

6 Şubat depremlerinden büyük çapta etkilenen Doğanşehir ilçesinde, işyerleri tahrip edilen esnaflar için getirilen yaklaşık 200 konteyner, ilçe yöneticilerinin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle dağıtılamazken, bu durum tepkilere yol açıyor.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan, 142 vatandaşın da hayatını kaybettiği Doğanşehir'de, İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ile Esnaf Odası'nın, ihtiyacı olan esnafa işyerleri olarak kullanacakları konteynerleri, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle dağıtamaması üzerine esnaflar, iş yapabilecekleri bu dönemde büyük sıkıntı yaşıyorlar.

Doğanşehirli esnaflar, depremden sonra getirilen cam vitrinli işyeri konteynerlerin caddelere dizildiğini, ancak kendilerine dağıtımının yapılmadığını, bu durumun Kaymakamlık ile Belediye ve esnaf odasının dağıtım konusunda anlaşamamasından kaynaklandığının konuşulduğunu, ilgililerin herhangi bir açıklama yapmadıklarını belirterek, "Büyük bir felaket yaşadık. Normal hayata dönebilmek için ilçede ticaretin- alışverişin hareketlenmesi lazım. Ancak konteynerler haftalardır bomboş durumda bekletilmesine, bizlerin büyük çapta konteyner ihtiyacına rağmen küçük çekişmeler yüzünden dağıtım yapılmıyor. Buna üst makamlar el atmalı, sorunu bir an önce çözmeli." diye konuştular.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zibetra (10 ay önce)
    Sevgili Doğanşehirli hemşehrilerim, şikâyet etmeniz nafile!
    %73
    %27
    Yanıtla