SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'deki Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Doğanşehir'deki Depremzede Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER), Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde depremzede öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

MAGİNDER’in sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bugün başlayan2023-2024 eğitim öğretim yılı nedeniyle Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesinde bulunan Dursun Şahin Ortaokulu öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu.

Dernek Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milletvekili Bülent Tüfenkci, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Güzelyurt ve AKP  Malatya İl Başkanı Namık Gören’de katıldı.

Burada konuşan MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, 6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin derin yaralar açtığı Malatya’da, bugün başlayan eğitim-öğretim yılı öncesi depremzede öğrencilerin yanlarında olmak adına bu tür organizasyonu yaptıklarını söyledi.

Geleceğin teminatı olan çocukların bu süreci atlatmaları adına dernek olarak bu tür destek ve yardımlarla ellerinden gelen gayreti göstermek istediklerini belirten Karademir, yıkımın en çok olduğu ilçelerden biri olan Doğanşehir’de öğrencilere destek vermek istediklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “En önemli yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır. Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulunu kutluyorum. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanma konusunda önemli rol oynayacağına inanıyorum bu desteğin. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi olarak br hafta boyunda öğrencileri ve öğretmenlerimize MOTAŞ olarak ücretsiz taşıma hizmeti vereceğiz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (8 ay önce)
    Depremde hiç zarar görmeyen sürgü deki öğrencilerle deprem yardım yapılıyor, asıl yerle bir olmuş Erkenek ve Kurucuova öğrenci kardeşlerimiz için yardım yok aynı Nasreddin hoca fıkrası olmuş.
    %100
    %0
    Yanıtla