SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanşehir'e Yatırıma Devam Edeceğim"

0
Güncellendi - 2018-12-23 02:59:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen “Kariyer ve Marka Sohbetleri” etkinliğine Doğanşehir belediye Başkanı ve aynı zamanda okulu yaptıran hayırsever Vahap Küçük konuk olarak katıldı.

Doğanşehir Vahap Küçük MYO Girişimcilik Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen “Kariyer ve Marka Sohbetleri”ne Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük katıldı.

Okulun yapımını gerçekleştiren ve halen okulun birçok ihtiyacını karşılayan hayırsever insan Vahap Küçük’e öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Doğanşehir MYO’yu kendi evi gibi gördüğün, ilçeye böyle bir eser kazandırmış olmanın her zaman mutluluğunu yaşadığını belirten Küçük, “Ne iş yaparsanız yapın, imkanlarınız olduğu zaman, imkan bulduğunuz zaman mutlaka çevrenize, yörenize, insanlara, mağdurlara da yardım edin. Birçok yatırım yaptık. Ama benim en büyük mutluluğum ve gurur kaynağın Doğanşehir ilçesine kazandırdığımız eğitim kurumlarıdır. Doğanşehir’deki öğrenciler mutluysa ben de mutluyum. Doğanşehir’e yatırım yapmaya devam edeceğim.” dedi. 

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Feridun Merter ve Doğanşehir Vahap Küçük MYO Müdürü Doç. Dr. Ünal İspir’in de bulunduğu “Kariyer ve Marka Sohbetleri” etkinliğinde öğrencilerden gelen soruları da cevaplandıran Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, öğrencilerin Doğanşehirlilerin misafiri olduğunu ve bir sıkıntıyla karşılaştıklarında her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Uveys El Karani (5 yıl önce)
    Bir mezbeleliğe dönüşmüş olan bu iş merkezini alıp ekonomiye kazandırdığı için Vahap Bey'e teşekkür ederim. İsterse bedava almış olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (5 yıl önce)
    Ben vahap küçük û tanımam ama firmasının yaptığı iş ortada, tüm turkiyede fakir öğrencilere yardım yapıyolar. Allah karşılığını verecektir muhakkak ihlasla yapılan yardımların
    0
    0
    Yanıtla
  • G ali gürer (5 yıl önce)
    Vahap bey için diyeceğim tek şey var rant var yok tartismiyorum efe is merkezi eskiye dayali biz esnaf olarak 100 kişi bir araya gelerek orasini almak istemiştik hedefimizde yanliz koyumcu saatci gözlukçu olarak guzel malatyamiza bir çarşi olarak yapacaktik ne yazik ki nuretin soykan açik artirmakla aldi o donem anap dönemi idi bizi mahkemeye verdik bunlarin kurmus olduklari 100 ortaklik yasal degil diye bize dava acti sirf odemelerinde gecikme yapsin diye ne oldu sonuc hayrini gormediler o ona o buna verdiler yapilan inşaat hic bir şeye yaramadigi gibi orasi sokak cocuklarin orada neler neler yaptiklarini toplum biliyor çinayet bile işlendi sonunda vahap bey aldiklarini duydum isterdimki elmashan cezmi kartay cad sine kadar alsalardi dahada memnun olurdum ohanlar gercekte yikilmali malatyaya icin guzel bir gorunum is sahasi olmasi malatya icin kalkinma olurdu Ataturk cad acilan magazalar ekonomoye bir canlilik vermistir saygilarimla
    0
    0
    Yanıtla
  • BİR BİLEN (5 yıl önce)
    vahap başkan efe işmerkezini bedavaya kapattı nasılda gülüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaça almış de hele bi
    0
    0
    Yanıtla
  • sayın BİRŞEY BİLMEYEN konuyu takip etmediğin her halinden belli orası kaç defa ihaleye çıktı ancak kimse almadı ve bu adamlar 16 17 milyon vererek burayı aldılar. sen ve senin gibiler de ancak atarlar ...YA TUTARSA ...
    0
    0
    Yanıtla