SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Döner Bıçağı İle Otobüs Şoförüne Saldırdı

0
Güncellendi - 2018-07-18 16:15:22
Döner Bıçağı İle Otobüs Şoförüne Saldırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi, belediye otobüs şoförüne döner bıçağı ile saldırdı.

Önder Boyun yönetimindeki 44 AL 794 plakalı Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ Yolcu Otobüsü seyir halinde iken yoldaki bir kişinin yumruklaması üzerine durdu. Otobüsteki güvenlik kamerası görüntülerine göre; otobüsü durduran Y.Ş. adlı şüpheliye şoför, “Arabaya niye yumruk attın” diyor, Y.Ş. ise, “Ayağımı ezdin, ayağımı ezdin” diyerek otobüsün içerisine giriyor.

Tartışma esnasında şoförün yerinden kalkma hamlesi yaptığını gören Y.Ş., ani hamle yaparak belinden döner bıçağı çıkartarak, “Ne diyorsun oğlum” diyerek, şoföre karşı saldırıya geçiyor.

Otobüsün içerisine doğruda döner bıçağı ile hamle yapan Y.Ş., elindeki döner bıçağını sallayarak, “Kaptan aç kapıyı” diyor. Ancak devamında yeniden şoförün üzerine hamle yaparak, şoförün bir eliyle boynunu tutarken, diğer eliyle döner bıçağını sallamaya çalışıyor, şoför ise sol eliyle şahsın bileğini tutarak, hamle yapmasını engelliyor. Bu esnada dışarıdan bir kişi otobüse girerek şahsın döner bıçağı olan sağ kolunu tutarak dışarı doğru çekiyor. Y.Ş., otobüsten çıkarak yolculara doğru ”Kusura bakmayın” derken, bayan bir yolcunun tepkisi duyuluyor.

Şoförün olayda kolunda hafif sıyrıkla yaralandığı, polis ekiplerince yakalanan Y.Ş. hakkında şikayetçi olmadığı öğrenildi. Y.Ş.’nin ifadesinin ardından serbest kaldığı bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • kaplan44 (5 yıl önce)
    soförler arabaları çok kötü kullanıyor.yazık günah.. biletsiz binenler orta kapıdan...otobüs içinde yüksek sesle telefonla konuşanlar ...pirpirimli cacık yap 10dkya evdeyim...kültür kültür kültür.. Belediye otobüs içine yüksek sesle konuşmayın uyarı levhaları yazsın en azından halk eğitilsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • sarmısaktan ve yüksek konuşmadan rahatsız oluyorsan binme arkadaş . özel arabanla gez...
    0
    0
    Yanıtla
  • THEREAPER (5 yıl önce)
    Malatya gercekten cok güzel bir şehir onlarca şehir gezdim fakat malatya kadar güzel bir yer görmedim kendi şehrim doğduğum yer memleketim ama halkı temiz insanları temiz yolda giderken birisine acım desen en güzel yere götürür yemeğini yedirtir param yok desen yolsa kaldım desen kendi elleriylen götürür fakat batı öyle değil.gelelim bu konulara insanlarımızda cok büyük piskolojik sorunlar var arkadas acaba ne için öyle yapmış neden sebebi ne durduk yere döner bıcagı ile adama saldırmaz bir derdi vardır heralde yazık gençlerimiz nere gidiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • sonay (5 yıl önce)
    sofrlerin davranısını gecelim hadi.kart dolum yerinde göbek büyüten adamların insanlara sanki dolurdukları kart parası ceplerinden cıkıyormus muamelesi yapması ayrı dert.gelmeyin rahatımızı bozmayın kime şikayet ediyosanız edin havaları,ahhh malatya ahhh haketmeden belediyeye doldurulan kıymet bilmez insanlar toplulugu oldu cıktı ortaya
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Şikayetçi olmamış şoför buda ayrı bir vaka.
    0
    0
    Yanıtla
  • şikayetçi olursa asıl sıkıntı bundan sonra başlıyorda ondan. aslında şikayetçi aranmayacak. suç işlenmiş hemde alenen. ama maalesef kanun şikayetçi istiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kamu davası açılmalı böylelerine...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Ne oldu böylr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Ne hale geldik
    0
    0
    Yanıtla
  • yasin (5 yıl önce)
    Vay be Bu ve bunun gibiler dışarda oldukça kimse Malatya'ya huzurlu demesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nalan (5 yıl önce)
    O adamı serbest bırakan zihniyet istifa etsin adaletsizlik diz boyu böyle adalet sistemi varken olmedigimize şükür
    0
    0
    Yanıtla
  • İsimsiz (5 yıl önce)
    Birgününüzü ayırın otobüslere binin bakalım o şoförlerin otobüsü kullanmasını yolculara nasıl davrandıklarını bir görün merkezdeki bilet dolumu yapan arkadaşların vatandaşa it muamelesi yaptığını bir görün bakalım.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Alişan (5 yıl önce)
    Adam döner bıçağı ile geziyor, millete saldırıyor ve kanun güle güle diyor.Memlekete bak memlekete.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    şikayetçi olsaki ne olacaktı sanki şöför ceza alır büyük ihtimalle psikopatlık trent olmuş memlekette dizi izleyerek büyüyen nesil sonunu düşünmeden kahraman olmaya çalışıyor işte
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Adeletin hukuk olmadigi yerlerde sokak cakalari. Bicakta.silahta.insanlara.cekerler
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Malatya da döner bıçaklı aramizda gelde ailenle dışarı çık. Vali emmiyet müdürü milletvekilleri belediye başkanı elinize sağlık huzurlu kent için !!! Allah bizi korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Şuanki aklım 10 sene önce olsaydı bu ülkeyi bir daha dönmemek üzere terkedip giderdim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (5 yıl önce)
    böyle şahıslar gereken cezayı almalı yarında bu döner bıçağını vatandaşa doğrultur emniyet müdürünü göreve davet ediyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Motaş ın avukatlarının işine davayı takip etsin tekrar itiraz etsin diyecem ama cezaevleri dolu olduğu için bun un gibilerinin yaptığı yanına kar kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu ülkede kanunlar ve cezalar namuslu insanlar için yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Doner bicagiyla gez millete artistlik yap serbest kal artik malatya dusunsun!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Herkes o otobüs şöförü gibi olmaz kafasını kırarlar
    0
    0
    Yanıtla