SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dönüşü Bizler İçin Şereftir"

0
Güncellendi - 2017-05-03 22:11:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP'ye üye olması ile ilgili olarak, “Cumhurbaşkanımızın kurucusu olduğu Adalet ve Kalkınma Partisine, evine dönüşü bizler için şereftir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiden ayrılık sürecinde, ‘Bu bir veda değildir, bir kapanış, bir bitiş değildir. İnanıyorum ki bu bir Fatiha’dır, bir açılıştır’ sözlerini sarf ettiğini anımsatan Kahtalı, “İşte o başlangıç bugün gerçekleşiyor. Can ile cananın buluşması, ‘sevdam’ diye bizlere emanet ettiğini geri verme zamanı geliyor. Böylelikle bir yasak daha AK Parti ile tarih oluyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın AKP’ye üye olmasının kendilerini heyecanlandırdığını aktaran Kahtalı, “10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminden bugüne kadar partimizin kurucu lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Ülkemizin istikameti belirlenirken, daha güçlü bir Türkiye için, milletimiz için ve devletimiz için mücadele ederken her aşamada ve her kademede birlikte olduk. Bugünlere birlikte geldik ve Allah'ın izniyle bundan sonra da kurucu Genel Başkanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Bu süreçte Adalet ve Kalkınma Partisindeki her dava arkadaşımız gerilimden beslenmeyen bir siyasetin mümkün olduğunu 15 yıldan beri birlik ve beraberlik şuuruyla tüm şer odaklarına göstermiştir. Bundan sonra da daha güçlü bir şekilde göstermeye devam edecektir. Bu ülkede hakaret etmeden, iftira atmadan, çamur atmadan, haksız ithamlara başvurmadan siyaset yapılabileceğini hep birlikte ispat ettik, ısrarla da siyasette yanaşılacak tek limanın ahlak olduğunu bundan sonra da söylemeye devam edeceğiz. Belli sınıfların, belli çıkar gruplarının, terör örgütlerinin adına değil sadece ve sadece millet adına siyaset yapılacağını başta Genel Merkezimiz olmak üzere Malatya AK Parti Teşkilatı olarak her defasında gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. Bizim şiarımız bellidir. Bu kutlu yürüyüşte siyaset millet için yapılır, milletle birlikte yapılır ve güç milletten alınarak yapılır” diye konuştu.

AKP Malatya İl Teşkilatı olarak her zaman milletten yana olduklarını belirten Kahtalı, “Milletin emanetini yere düşürmedik, milletin bize verdiği yetkiyi de boşa çıkarmadık. Başta Malatyalı hemşehrilerimiz olmak üzere hamd olsun milletimize hayal kırıklığı yaşatmadık. Bugüne kadar Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatları kardeşliğinden, birlik ve beraberliğinden asla taviz vermemiştir, Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde müreffeh bir ülke için durmadan çalışacağız. AK Parti bir dava partisidir. Bu teşkilat içerisinde dava sancağını bugüne kadar nice arkadaşımız ile birlikte taşıdık. İnşallah 2 Mayıs tarihinden sonra da partimizin kurucu lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile daha güçlü ekonomisi olan, yönetimiyle örnek, kardeşliğiyle muazzam yeni Türkiye'ye sağlam ve emin adımlarla yürüyeceğiz. Milletin adamı, dünya mazlumlarının sesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu Adalet ve Kalkınma Partisine, evine dönüşü bizler için şereftir. Cumhurbaşkanımızın Adalet Ve Kalkınma Partimize üyeliği ülkemize, milletimize ve Malatyalı hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

23 yorum yapılmış

  • Makbule (6 yıl önce)
    Tam 979 gün son yeniden selamun aleyküm,evine hoş geldin Reis
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Karadoğan (6 yıl önce)
    İl baskanından tut teşkilatın hepsinin baştan sona değiştirilmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (6 yıl önce)
    Ülkemiz kurulduğu günden bu yana Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görmedi gördüyse de yaşatmadılar.Dini yönden olsun ekonomik yönden olsun hep baskı altında tutup darbelerle muhtiralarla başa getirdikleri kukla idarecilerle Ülkemizi ve halkımızı hep fakirliğe mahkum ettirip ortadoguda istedikleri gibi at kosturdular.Çekirdekten siyaseti bünyesinde işleye işleye kendini yetiştiren Recep Tayyip Erdoğan önce İstanbulda belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendini ispatlamış sonrada Türkiye'yi şaha kaldırmıştır tüm dünyaya meydan okuyacak seviyeye getirmiş mazlumların umudu yapmıştır Türkiyeyi.işte Reis in Malatya daki en büyük temsilcisi Hakan Kahtalı il başkanı olduğu günden beri Ak partinin politikalarını en iyi şekilde Malatyalilara anlattirmis halkı birarada tutarak çok güzel sonuçlar çıkarmıştır. 15 Temmuz gecesi daha kimse ne olduğunu anlamadan o teşkilatı sokağa döküp gerekli önlemleri aldırarak darbenin öldürücü yumruğunun vurulmasinin planlandığı Malatya ayağının hareket kabiliyetini durdurmustur. Gerek seçimlerde yaptırdığı çalışmalarla gerekse 15 Temmuz da ki rolüyle kendini ispatlamistir. Bazı şer odaklarının ve çıkarcı grupların iftiralarını dikkate almayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • LEYLA (6 yıl önce)
    BİZIM DAVAMİZ HAKTIR, HAK OLAN DAVADA ZAFER MUHAKKAKTIR... Hak davamızda bizleri yalniz birakmayan Hakan Kahtalıya teşekürler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Malatya için hiç bir şey yapmadın kahtalı.Şehrin içinden daha verimli bir il başkanı istiyoruz.Yoksa oy moy yok Ak partiye....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayfun Güngör (6 yıl önce)
    Bizler gençlik olarak hem böyle bir lidere sahip olduğumz hemde her daim bizlere desteğini esirgemeyen il başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. ALLAHher daim bu davaya gönül veren insanların yolunu bahtını açık eylesin. Sefer bizim zafer ALLAH'ın
    0
    0
    Yanıtla
  • Canan (6 yıl önce)
    Sn il başkanımız Hakan KAHTALI biz gençler olarak seninle gurur duyoruz bu kutlu yürüyüşte ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah☝️???
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Ne zaman ayrıldı ki?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    İnşallah sende haketmediğin o koltuktan gidersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Mustafa (6 yıl önce)
    Sayın il başkanına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.Yalnız 21 mayısta kongrede Reis Malatya il teşkilatına Malatyalı bir il başkanı atamalıdır.Malatya insanı Malatyamızı yönetmelidir aksi taktirde oy vermem ak partiye çok oy kaybıda olur...Sayın Kahtalı kusura bakmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    İnşlhh malatyamızada el atar yönetim vekiller hepsini değişir değişim iyidir hizmet artar inşlhh
    0
    0
    Yanıtla
  • Elif (6 yıl önce)
    Dönüşü bizim için şereftir ✋
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa boyraz (6 yıl önce)
    Rabbim Yolumuzu Açık eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Dinç (6 yıl önce)
    Reis'in tekrardan Emek verdiği yuvasına dönmesi Gücümüze Güç katacak ve Ülkemizdeki İstikrar Gün be Gün artmaya devam edecektir. Hoşgeldin Reis. Sağ elinde Kur'an, sol elinde sünnet, arkanda ümmet olsun. ALLAH ve Rasulünün yardımı her daim seni bulsun. Kuran Anayasan, Peygamber Liderin, İslam ve Cihad Tek Yolun; Allah Yolunda Can Vermek Senin ve Bizim en büyük Amacımız olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilay DEMİRALP (6 yıl önce)
    İşte film yeni başlıyor. Bu kutlu yürüyüşte sayın il başkanımız Hakan KAHTALI ile birlikte yol almaktan gurur ve onur duyuyoruz. Allah bu yolda bizi utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun. Reis evine döndü. Yeniden tarih yazmaya hep birlikte...
    0
    0
    Yanıtla
  • Duyuyoruz değil duyuyorum diyeceksin kendi görüşün bn gurur duymuyorum mesela
    0
    0
    Yanıtla
  • Nilay DEMİRALP (6 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Buda sizin yorumunuz ben ve çevrem gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    İyiki varsın Reis. Büyük değişim bekliyor tüm Malatya. Mevcutları sil malatyadan Reis. işte o zaman Malatyaya yeniden şahlanır. Yoksa ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihat (6 yıl önce)
    Evet Dönüşü Bizim İçin Şereftir. Bu Kutlu Davada Başta Cumhurbaskanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğanın ve Malatya İl Başkanımız Sn. Hakan Kahtalı'nın yanında olmaktan aynı davada olmaktan gurur duyuyorum. Durmak Yok Yola Devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    Dönüşü bizler için şereftir. Ak Parti il Başkanı Sayın Hakn Kahtalı ve Malatya Halkı Tekrardan Davasına Sevdasına Aşkına Kavuşan Cumhurbaşkanımıza Bu Kutlu Yolda Her Daim Başarılar Diler ve Desteklemeye Devam Eder.. ALLAH utandırmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynep (6 yıl önce)
    Malatya ak parti il başkanımızın da dediği gibi Recep Tayyip Erdoğanin kurucusu olduğu partiye dönmesi bizler için bir şereftir ? Reis evine sevdana aşkına hoşgeldin film daha yeni başlıyor Reis ile daha uzun yıllar olur inşallah ? Emanet sahibine geri teslim edildi rabbim güzel güçlü bir Türkiye Yolunda ilerlemeyi nasip ettiği için çok şükür ?
    0
    0
    Yanıtla
  • ugurcan aydogan (6 yıl önce)
    iki büyük lider il başkanımızın malatyada yaptığı teşkilatlanma uyum birlik ortada başarıların devamı gelir inşallah fesatlığa fitneliğe yer yok ak partide
    0
    0
    Yanıtla
  • tayyip van (6 yıl önce)
    ALLAH UTANDIRMASIN
    0
    0
    Yanıtla