SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Net Pozisyonlar Yakalayan Bizdik"

0
Güncellendi - 2019-09-22 22:37:09
A- A+ PAYLAŞ

Teknik Direktör Fatih Terim'in cezası nedeniyle tribünden izlediği maçta kulübede olan Galatasaray Yardımcı Antrenörü Levent Şahin, “Daha net pozisyonlar yakalayan ve gole çok yakın olan takım bizdik. Maalesef bunları değerlendiremezseniz, özellikle deplasmanda yakaladığınız bir takıma karşı sonuç enteresan bir yere geliyor. Kısa bir konsantre eksikliği diyelim, duran toptan yenilen bir gol maalesef sonucu buraya getirdi” dedi.

Süper Ligin 5’inci haftasında deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray’da maç sonu açıklamada bulunan yardımcı antrenörü Levent Şahin, “Oyunda hatalı olduğunu düşündüğümüz pozisyonlar olduğunda yorum yaptığımızda veya düşüncelerimizi söylediğimizde ceza alıyoruz. O yüzden çok fazla oralara girmeyeceğim. Ama birkaç ince nokta vardı. Düdükten sonra topa vurulan pozisyonlar, santraforumuzun sırtı dönükken stoperle girdiği pozisyonlarda verilen bize göre yanlış kararlar. Çok merak ediyorum, 1-0 olsaydı 3 dakika uzatma verir miydi? Bunlarla ilgili birkaç bir şey söyleyip, ondan sonra asıl önemli konuyla yani oyunla ilgili birkaç bir şey söylemek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Şahin, kısa bir konsantre eksikliği sonucu gol yediklerini kaydederek, şunları söyledi:

“Bugün oyunun geneline baktığımızda gel-gitler olan bir maçtı. Oyunun belirli bölümlerinde Malatyaspor belirli bölümleri bizim üstünlüğümüzle geçti. Ama şunu söyleyebilirim; daha net pozisyonlar yakalayan ve gole çok yakın olan takım bizdik. Maalesef bunları değerlendiremezseniz, özellikle deplasmanda yakaladığınız bir takıma karşı sonuç enteresan bir yere geliyor. Kısa bir konsantre eksikliği diyelim, duran toptan yenilen bir gol maalesef sonucu buraya getirdi. Önümüzde derbi var. Derbide böyle bir Galatasaray izlettirmeyeceğimizi düşünüyorum. Daha iyi, daha konsantre ve daha iyi mücadele eden bir Galatasaray izlettireceğiz diye düşünüyoruz.”

Şahin, bir gazetecinin “Kafalar derbide miydi?” sorusuna, “Burada rotasyona gittik. Önümüzdeki maçları da düşünerek rotasyona gittik. Ben onunla çok fazla bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Son vuruşlar birazcık daha kaliteli olabilirdi. Özellikle bizim takımımızdaki oyuncuların bunları yapmaması gerekiyordu. Dediğim gibi eğer onlar gol olsaydı skor ve sonuç farklı olacak, burada da çok farklı şey konuşacaktık. Ama maalesef son dakikada duran toptan yenilen gol sonucu buraya kadar getirdi.” cevabını verdi.

Levent Şahin, “Falcao’yu derbiye mi sakladınız?” sorusuna ise “Bir kere Galatasaray takımı olarak hiçbir takımı önemsememezlik yapmıyoruz. Her rakibimize duyduğumuz saygıyı burada da Malatyaspor’a karşı duyduk. Sonuçta bir rotasyon oldu. Dinlendirilmesi, korunması gereken oyuncular vardı. Onlardan bir tanesi de Falcao’ydu. Bugün belki o oynasa o da bunları kaçırabilirdi. Dediğim gibi sonuçta eğer onları atmış olsaydık şuan bunları konuşmuyor olacaktık” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız