SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya PFDK'da, Emre'ye İşlem Yok!

0
Güncellendi - 2018-04-10 22:03:00
E.Yeni Malatya PFDK'da, Emre'ye İşlem Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 28. hafta maçlarının ardından, temsilci raporları üzerine Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkleri açıkladı.

Müşavirlik, geçtiğimiz hafta Cuma gecesi İstanbul'da oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 galibiyetiyle sonuçlanan M.Başakşehir- Evkur Yeni Malatyaspor maçında, Malatyalı taraftarların 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle, EYMS'yi PFDK'ya sevketti ve bu kararı, "EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 06.04.2018 tarihinde oynanan MEDIPOL BAŞAKŞEHİR FK-EVKUR YENİ MALATYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." diye açıkladı.

Aynı maçta, EYMS'li taraftarlarla dalaşan ve taraftarlara küfrettiği görüntüler de sosyal medyada yeralan M.Başakşehir'li futbolcu Emre Belözoğlu hakkında ise herhangi bir işlem yapılmadığı anlaşıldı.

Söz konusu maçta, taraftarlarla dalaşa giren, el kol hareketleri yapan Emre Belözoğlu'na kart göstermeyen, üstelik bu futbolcuyu sırtını sıvazlayarak tribünlerin önünden uzaklaştırmakla yetinen hakem Barış Şimşek de, bazı spor programlarında eleştirilmişti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ertuğ (6 yıl önce)
    Bu Emre denen şahıs,bir ara İtalya’da da ırkçılık yaptığı için suçlanmıştı.Yani bunun için küfürlü bir yaşam gayet normal.aslında normal olmayan,Tüm suç buna çanak tutanlarda.Hakemin yanında küfür ediyor.Hakem de onu sırtını sıvazlıyor.Hey gidi tff hey.Bende o küfürü sayana, buna prim verenlere 1000000 katını iade ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    malatya taraftarı küfür falan da etmedi ama çok ilginç pfdk'ya sevk edilmesi. emre zaten futbolcu falan değil,ona bu tavizleri verenlere yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bu fedarabsyon hükmünü yitirmiştir geçersizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevko (6 yıl önce)
    Emrenin ettiği tüm küfürler malatyadan pfdk ya gelsin sonucta ceza almadgna göre iyi bsy yapms adam!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    PFDK da grev yapan arkadaşlar da Emre'nin zihniyetinde olduğu için ceza vermeye gerek görmemişler, bu kadar basit.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Erol bulut...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Benim anlamadığım bizim taraftara küfür etti ancak bizim hiç bir futbolcumuz ne de teknik heyetten yetmedi yönetimden hiçbir tepki yok yazık o maça giden taraftara yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    KÜCÜK TAKIMLARA ADALET DAGITAN O KISILER ÜNLÜ VE ZENGIN TAKIMLARA GELDIMI IKI YÜZLÜLÜKLERINI GIZLEME GEREGI DAHI DUYMUYORLAR SIRTINI SIVAMAK ONA HAK VERMEK ANLAMINA GELIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet diyorsun da senin takiminda bir tepki oldumu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kekeme (6 yıl önce)
    Tek kelimeyle YAZIKLAR OLSUN! Eğer Emre o küfürü gözlemciye etseydi merak ediyorum yine de rapor etmeyecek miydi? Ha bir de Malatya basını ancak bizim Başkana, Teknik Direktöre, futbolcuya, oyun sistemine (herkes futbol profesörü ya) yazar çizer, adam akıllı bu konuyu medya gündemine taşımaz. Sadece başkanın ve yönetimden beklenmemeli o küfür herkese edildi.
    0
    0
    Yanıtla