SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

EYMS PFDK'ya Sevk Edildi

0
Güncellendi - 2017-03-08 02:37:35
EYMS PFDK'ya Sevk Edildi
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Balıkesirspor maçında taraftarın neden olduğu  “çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

Ligin 23’üncü haftasında Balıkesir’de oynanan Balıkesirspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması PFDK’lık oldu.

PFDK’dan yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübü'nün 05.03.2017 tarihinde oynanan BALIKESİRSPOR-EVKUR YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.

Aynı karşılaşmada Balıkesirspor’da PFDKya sevk edildi. PFDK, “BALIKESİRSPOR Kulübü'nün 05.03.2017 tarihinde oynanan BALIKESİRSPOR-EVKUR YENİ MALATYASPOR TFF 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” açıklamasında bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ahmet (7 yıl önce)
    emek hırsızı hakemleri kime şikayet edeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin (7 yıl önce)
    Suc bizim arkadaslar ne zaman 1 farkla one gecsek top oynamayi birakiyoruz ahmet aras 2 pozisyonda kaleye gitmek yerine korner cizgisine gidip topu rakibe kaptiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Bizim Manisa deplasmanında bu maçı izleyen taraftarımız cezalı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (7 yıl önce)
    öncelikle bizim hakemle işimiz yok tamam izmir bölgesinden atanması yanlış yanlız TAKIM cıkıp oynayacak golunu atacak BENCİL olan oyuncularımızdan bahsetmiyor kimse ertacın yaptıgı hatalardan kimse bahsetmiyor macın bitmesine 10dk yerden kalmadılar amatörce taraftar içinde sunu söleyeyim HER NE OLURSA OLSUN KÜFÜR ETMEYİN BE KARDEŞİM TAKIMA ZARAR VERİYOR HEM MADDİ HEM MANEVİ ACIDAN ADAM 10 tl bilet alıyor sanki takımın başkanı gibi küfür ediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (7 yıl önce)
    once hakemi sevk etsinler seyirciyi buna sevk eden ve yanlış karlarla çıldırtan hakemi sevk etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    TFF ve Hakemler kafayı Malatyaspora taktı.Her hafta ceza .Bizim seyircilerde demek ki rahat durmuyor.TRT Spor'da yayınlanan "Bekle bizi Süperlig" proğramında Balıkesir Maçının görüntülerini izleyen TRT yorumcuları,hakemin Malatyaspor'un yüzde yüz penaltısını vermediklerini ve Dİaliba'nın topla Balıkesir kalesine doğru hızlı atağının ofsayt olmadığını belirterek Malatyanın galibyetini engellediğini beyan ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Hakemler de çirkin yönetimleri için nereye sevkediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan SEVİM (7 yıl önce)Yalçın Aslan isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam seyirciyi kötü ve çirkin tezahüratan disiplin kuruluna sevk ediyorlar e peki buna sebebiyet veren hakem nereye sevkedilecek onuda merak ediyom tabiki güzel görevinden sonra yine bu hafta canları yanacak bir takımın maçına verirler sanırımBalıkesir maçından sonra güzel rahat bir uyku çekmiştir hakemyabancı hakem istiyoruz yerli hakemlerden bir cacık olmaz .
    0
    0
    Yanıtla