SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'da Erol Bulut'un Karnesi

0
Güncellendi - 2019-04-30 03:51:01
E.Yeni Malatya'da Erol Bulut'un Karnesi
A- A+ PAYLAŞ

Yaklaşık iki sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un başında yer alan 44 yaşındaki Erol Bulut, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında 5-2 kaybedilen Galatasaray karşılaşması sonrası görevden ayrıldı.

Bulut, 2017-2018 sezonunda ligin 7'inci haftasında Malatya'da Atiker Konyaspor ile oynanan karşılaşmayla resmen sarı kırmızılı takımda görevine başlamış oldu. Takımı 7 puanla devralan Erol Bulut, 28 haftada sarı kırmızılı takımla 36 puan kazandı ve sezonu 43 puanla 10'uncu sırada tamamladı.

2018-2019 sezonunda geleceği birçok kez tartışılan ve sezon başında başka bir takımla anlaştığı ileri sürülen Bulut, sarı kırmızılı takımda kaldı. Bulut, 29 haftada sarı kırmızılı takımla 38 puan topladı.

44 yaşındaki teknik adam, Evkur Yeni Malatyaspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda ise yarı finale kadar taşımayı başardı. Yarı final ilk maçında İstanbul'da Galatasaray ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, rövanş maçında Malatya'da farklı mağlup olunca Erol Bulut ile yollar ayrıldı.

Erol Bulut, takımıyla ligin ilk yarısında 17 haftada 29 puan toplarken, ikinci yarıda sadece 9 puan kazanabildi.

2017-2018 sezonunda 28 karşılaşmada 9 galibiyet, 9 beraberlik, 10'da mağlubiyet alarak, 36 puan toplayan Erol Bulut, 2018-2019 sezonunda 29 karşılaşmada 10 galibiyet, 8 beraberlik, 11'de mağlubiyetle 38 puan topladı.

Erol Bulut, sarı kırmızılı takımdan ayrılırken, "Yaklaşık iki sezondur büyük bir istek ve özveriyle görev yaptığımız Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nden bugün itibariyle yönetimimizle karşılıklı anlaşarak ayrılmış bulunmaktayız. Bu süreçte bizlere destek olan başta Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü camiası olmak üzere Evkur Yeni Malatyaspor taraftarına ve Malatya şehrine şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederim" açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Keşke sezonun ikinci yarısı başlamadan gitseydin.Bunca zaman bizlere bu eziyeti yaşatmasaydı daha iyi olurdu.Hocalık acemiliğini ilk sezonun sonunda bitirip teskeresini vermeliydi.
    0
    0
    Yanıtla