SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatyaspor'dan Tatsız Prova

0
Güncellendi - 2019-07-11 20:34:39
E.Yeni Malatyaspor'dan Tatsız Prova
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu'daki birinci etap kamp çalışmaları kapsamında ikinci hazırlık maçını Romanya ekibi Rapid Bucarest (Rapid Bükreş) ile oynadı. Sarı kırmızılılar, hazırlık karşılaşmasını 2-0 kaybetti.

Birinci etap kamp çalışmalarını Bolu'da tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, kampın son gününde bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Daniel Pancu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya ekibi Rapid Bucarest (Rapid Bükreş) ile bir hazırlık karşılaşması oynadı.

Evkur Yeni Malatyaspor hazırlık karşılaşmasında sahaya Abdulsamed Damlu, İssam Chebake, Erkan Kaş, Robin Yalçın, Mustafa Akbaş, Nuri Fatih Aydın, Ahmed Ildız, Mitchell Donald, Berk Yıldız, Thievy Bifouma, Adis Jahovic on biriyle çıktı.

Sarı kırmızılı takımda Emre Selen, Murat Akşit, Eren Tozlu, Rahman Buğra Çağıran, Moryké Fofana, Murat Yıldırım, Bülent Cevahir, Muenfuh Sincere Seth ve Özer Özdemir ise hazırlık karşılaşmasına yedek başladı. Yeniden anlaşılan kaleci Fabian Farnolle, Afrika Kupası nedeniyle Benin milli takımında yeraldığından kampta bulunmuyordu.

Rapid Bucarest ise hazırlık karşılaşmasında sahaya Virgil Drăghia, Ionuț Voicu, Facundo Mallo, Alexandru Iacob, Cătălin Oanea, Amir Jorza, Rareș Lazăr, Alin Carstocea, Antonio Sefer, Marian Vlada ve Catalin Hlistei on biriyle çıktı.

Romanya ekibinde Stefan Ciuculescu, Bogdan Manole, Alin Demici, Ștefan Pănoiu, Marian Draghiceanu, Petre Lucian Goge, Alexandru Dulca ve Gabriel Dodoi ise hazırlık maçına yedek olarak başladı.

Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyetinin isteği üzerine kulüp televizyonundan canlı olarak yayınlanmayan karşılaşma Abant Vonresort'un sahasında oynandı.

Rapid Bükreş, hazırlık karşılaşmasının 22.dakikasında Catalin Hlistei'nin kaydettiği golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin ilk yarısı 1-0 Romanya ekibinin üstünlüğüyle tamamlandı. Rapid Bükreş, mücadelenin 80.dakikasında frikikten 2.golü buldu. Romanya ekibinin ikinci golünü Marian Draghiceanu kaydetti.

Müsabaka, 2-0 Romanya ekibi Rapid Bükreş'in 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Kağan bulun (4 yıl önce)
    Yönetim kara kara düşünüyor elindeki en iyi adamlar gitti kimi satıldı kimi sözleşmesi sona erdi ama bu yönetim ne futbolcu izlemiş ne de araştırmış alınan iki oyuncu konya dan onları da sergen hoca getirdi diğer alınanlar bence döküntü yeni dia ve hareketler bu yönetim geven yıl yatmış gelecek planlaması yapmamış başkan zaten futbol dan bi haber Ali ravci da ben hoca olcam hoca olcam dedim hayal kırıklığına uğradı gidişat kabusu gosteriyorr
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇÖPÇÜ (4 yıl önce)
    Burada yazan ne çok Boş ÇENE var.Lig başlamamış,100 milyonluk ağızla yazıyorlar..İşinize bakın boş gürültü yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • 10gun sonra eleme maçın var uefa elemesi taraftar sorgular Erol Bulut gitti görülen de o ki onsuz bu takım bu ligde kalması hayal işi bilen bi yönetim şart
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsanlar gördüklerini yazıyor.. Konyaspor un 2 yedeğini alıp bu ligde hiç birşey yapamazsınız..borç batağındaki Kayserispor un yaptığı transferlere bak bide bizim..yönetim acil olarak 4-5 tane üst sınıf futbolcu almazsa bu takım 25. Hafta küme düşmeyi garantiler..şunu söyleyebilirim bide Sergen hoca lig başlamadan istifa ederse şaşırma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevzu sergeni bıktırıp kaçırmak, avrupada istenen büyük hocaa ali ravci var! sonuçta, onun önünü açmaya calisiyorlar, başka bir açıklaması olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Şu kadroya bak Allah nazardan korusun!!! Yeşilyurt belediye Avrupa maçına çıksa daha oturmuş ve iyi bir kadrosu var. Bu takım adil gevrek ve yancıları yüzünden bir ayda içi boş ikinci Lig takımı haline geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu takım küme düşer..iddia ya giren var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende bu kadro ile düşeceğine inananlardanım
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bu sene yine bolca erkan kaş ve robin yalçın faciası izleyeceğiz yine.bunlar adeta saatsiz bomba gibiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Jahovic yanlış bir transfer Göztepe ve Konya'da vasat futbolu ile gözlerden kaçmadı bize hoş görünen yanı neydi anlamadım. İnşallah pişman olmayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    İyi olan adamları değerinin altında mı üstünde mı sattın bilmiyoruz ama çünkü söylemiyorsun niye acaba.Satacaksan 5 kuruş kârı olmayan adamları sat Dia seth gibi oynayan adamı niye satıp adam alalım bu nasıl zihniyet yav.Her işin alavere dalavere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Çanlar yenimalatyaspor için çalmaya başladı durum vahim 2 hafta sonra eleme oynamak en iyi adamını satıp 2 tane bu ligin çok altında avustralya lı zimbabwe li getirmeye.bu iş olmaz. Yönetim ne yapıyor Allah aşkına norveç de isveç de avrupa tecrübesi olan oyuncu almak.yerine hayal.aramak yazıkk bu yıl hüsran dan başka birşey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Eyvah eyvah diyorum. Aman ha transfer işi zor diye az daha ağırdan alın sayın yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Chebake, Mustafa Akbaş, Donald, Bifouma, Jahovic, Fofana ve Farnolle dışında kadroda ilk 11 oynayacak sağlam oyuncu yok malesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle onlarla da olmaz bi on numaran yok aldıkları iki transfer bu ligin çok altinda
    0
    0
    Yanıtla