SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EGM Malatya'daki Trafik Kaza Görüntülerini de Paylaştı

EGM Malatya'daki Trafik Kaza Görüntülerini de Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü, KGYS kameraları tarafından kaydedilen trafik kazalarıyla ilgili paylaşımında Malatya'daki 4 trafik kazasına da yer verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca Haziran ve Temmuz 2022 Döneminde kayıt altına alınan trafik kazaları ile ilgili bazı kayıtlar paylaşıldı.  

Kamera kayıtlarında SSK Kavşağında iki otomobilin çarpışması, Adliye Kavşağında otomobilin bir yayaya çarpma anı, Sanayi Kavşağında  2 otomobilin çarpışma anı, Sıtmapınar alt geçit girişinde bir kamyonetin yayaya çarpma anları görülüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Kernekli (1 yıl önce)
    Göbekte elinde poşet karşıdan karşıya geçen gardaşımın beyne kan gitmiyor. Erken teşis önemli. Kırmızıda geçen honda hiç anne sütü içmemiş. Durduk yere pikabın altına giren abla zaman mekan algısını kaybetmiş.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dertli (1 yıl önce)
    Saniri kazaların ortak sorunu bu araçlarda fren olmaması.Yoksa bukadar beyinsiz trafikte olamaz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Kaptan (1 yıl önce)
    İlkel insanların kentinden bir kaç manzara şimdi koro halinde heryerde oluyor dersiniz de bana ne heryerden..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Ne geçit var ne de geçit kullanan, tencere kapak meselesi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kavşağın hemen sag ve solunda geçit var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Kırmızı ışık ihlali yapan Honda cinayete teşebbüsten yargılansın Allah korusun Ford aşağıya düşebilirdi, kavşağın ortasında aheste aheste yürüyen yaya da yüzde yüz hatalı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    siyah honda kırmızı ışık ihlali yapıyor %100 hatalı,çarptığı arabanın hatası ise ''Solunu görmüyorsan asla ışıkta ilk çıkan sen olma'' yazılı olmayan kuralı uygulamayı unutuyor.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Zorbey (1 yıl önce)
    Kavşağın ortasından nasıl olsa duracaklar kafasında olup da tüm kuralları hiçe sayarak çaprazlamasına karşıya geçen arkadaşa yapıştırmışlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (1 yıl önce)Zorbey isimli kullanıcı yorumuna
    sağına soluna bile hiç bakmadı sanki parkta yürüyor.
    %100
    %0
    Yanıtla