SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ-AYMS Maçının Yayın Kanalı

0
Güncellendi - 2016-02-19 09:45:26
Elazığ-AYMS  Maçının Yayın Kanalı
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig'de 22. haftada Vartaş Elazığspor ile Alima Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan Doğu derbisini TRT Spor canlı yayınlayacak.

PTT 1.Lig’de 22. hafta karşılaşmalarının naklen yayın programı açıklandı. Yayıncı kuruluş TRT’den yapılan açıklamaya göre, karşılaşmaların 6'sı TRT Spor, 3'ü ise TRT Avaz ekranlarından seyirciyle buluşacak. Doğu'nun en büyük derbisi olan Vartaş Elazığspor-Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasını TRT Spor naklen yayınlayacak.

Haftanın maç yayın programı akışı şöyle:

19 Şubat Cuma

19.00 Göztepe-Denizlispor-TRT Avaz

20 Şubat Cumartesi

13.30 Boluspor-Samsunspor-TRT Avaz

16.00 Kardemir Karabükspor-Kayseri Erciyesspor-TRT Spor

18.30 Adanaspor-Balıkesirspor-TRT Avaz

21 Şubat Pazar

13.30 Giresunspor-Şanlıurfaspor-TRT Avaz

13.30 Vartaş Elazığspor-Alima Yeni Malatyaspor-TRT Spor

16.00 1461 Trabzon-Karşıyaka-TRT Spor

18.30 Multigroup Alanyaspor-Altınordu-TRT Avaz

22 Şubat Pazartesi

19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Adana Demirspor-TRT Spor

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız