SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Küçük Hiranur İhmal Kurbanı

Küçük Hiranur İhmal Kurbanı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde evlerinin önünde oyun oynarken, aydınlatma direğindeki elektrik akımına kapılan 3 yaşındaki Hiranur hayatını kaybetti.

Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Kurtuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 yaşındaki küçük Hiranur Dilek arkadaşları ile evlerinin önünde oyun oynarken bölgede bulunan aydınlatma direğinden akıma kapıldı. Durumun fark edilmesinin ardından hastaneye kaldırılan küçük kız tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastanedeki işlemlerinin ardından cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılan Hiranur Dilek'un cenazesi buradan alınarak gözyaşları arasında Kurtuşağı Mahallesi’nde defnedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ejder (1 yıl önce)
    Eğer "Fırat Aksa Elektrik A.Ş." nin ihmali varsa sorumlular mutlaka yargılanmalı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Sizin direğinizi de yapacağınız işi de Allah belanızı versin...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Misafir (1 yıl önce)
    Vah yavrum vah...Rabbim çok sevmiş seni, yanına almış...Nurlar içinde yat.ihmali olanların Allah cezasını versin... Ailesine sabırlar diliyorum..
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Misafir isimli kullanıcı yorumuna
    Önlem almayanların yüzünden yavrumuz hayatını kaybetmiş değil de, Rabb'im çok sevmiş yanına almış diyorsunuz kusura bakmayın ama cahillik bu
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Çocuk o kadar masum ki ölümü ona yakıştıramadım için öyle yazdım, çok üzüldüm.zaten ihmali olanlarında Allah cezasını versin dedim.insallah ihmalleri yanlarına kalmaz.Allah rahmet eylesin.cok zor bir durum,Rabbim kimseye yaşatmasın.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hatice (1 yıl önce)
    3 gün öncede banazıda 14 yaşında bir çocuk yine elektrik direğindeki kaçak yüzünden hayatını kaybetti malesef
    %100
    %0
    Yanıtla
  • SERKAN (1 yıl önce)
    Rabbim ailesine sabırlar versin
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya merkezde bile aydınlatma direklerinin kabloları ortada, bağlantıları açıkta Fırat Aksa ancak faturasını ödemeyeni hemen icraya versin
    %97
    %3
    Yanıtla