SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Elektrik ve Doğal Gaz Tarifesinde İndirime Gidiliyor

Elektrik ve Doğal Gaz Tarifesinde İndirime Gidiliyor
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Elektrikte tüm abone gruplarında nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Sanayicilerimizin kullandığı ev konut aboneliğine göre oldukça yüksek kalan doğalgaz tarifesinde nisan ayından itibaren yüzde 20 indirim yapıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Bu yıl belediyelerin ve STK’ların Ramazan ayına mahsus programlarını, yardım faaliyetlerini deprem bölgesinde yoğunlaştırdığını görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Erdoğan, “Biz de depremin ilk gününden beri hep yaptığımız gibi felaketin yıkıcı etkilerine maruz kalmış şehirlerimizde yaşayan insanlarımızın yanına gidiyoruz” dedi.

Erdoğan, deprem bölgesinde yapılan ziyaretlerde hem deprem bölgesindeki kalıcı konutların temellerinin atıldığını hem de depremzedelerle iftarda hasbihal edildiğini söyledi. Bayrama kadar deprem bölgesindeki temel atma ve iftar programlarının süreceğini ifade eden Erdoğan, bayram sonrası seçim gününe kadar devam edecek il ziyaretlerinin başlayacağını bildirdi. Erdoğan, sınırlı vaktin el verdiği ölçüde mümkün olan en fazla sayıda ili ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaşmayı hedeflediklerini söyledi. Depremzede vatandaşlara seslenen Erdoğan, “Seçim süreci sebebiyle değişen gündemin sizleri, sizlerin yaşadığı şehirlerdeki durumu, yapılan yardım ve destek çalışmalarını, kalıcı konut projelerini unutturmasına asla izin vermeyeceğiz. Birileri kendi heva ve hevesleri, hırsları giderek artan tehdit, nobranlık kokan şımarıklıkları içinde kaybolup gidedursun bizim kalbimizde hep deprem bölgesi olacaktır. Hayatını kaybeden her bir vatandaşımızın acısını, evini kaybeden her bir insanımızın üzüntüsünü, yeniden ayağa kalkmak için bekleyen şehirlerimizin mahzunluğunu asla aklımızdan çıkarmayacağız. Altyapı ve diğer bütün hizmetleriyle adeta yeni bir şehir gibi kurduğumuz geçici barınma merkezlerimizi yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Temeli atılan kalıcı konutların inşasına söz verdikleri şekilde bir yıl içinde bitecek şekilde hızla devam edileceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitimden sağlığa hiçbir hizmetini eksik bırakmadan deprem bölgelerindeki vatandaşların hayatlarının normale dönmesini sağlayacak faaliyetleri kararlılıkla yürüteceklerinin altını çizdi. Pazartesi günü diğer illerin ardından Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’da şartları uygun olan okullarda da eğitim öğretime başlandığını hatırlatan Erdoğan, sağlık hizmetlerini mevcut hastanelerde ve geçici merkezlerde verirken, hızla yeni hastaneler inşa edip devreye aldıklarını kaydetti.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Berk (1 yıl önce)
    Sayin.cumhurbaskanim.53.gün.gecti.10.000.tl.alamadik.muhtar.tlfa.bakmiyor.kac.defa.dile.getirdim.kimse.ilgilenmedi.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Davud (1 yıl önce)
    SECİMDEN SONRA? Zamları yazın yapiyorlar yapıyorlar kimsenin ruhu duymuyor kışın bir bakiyoruz 1000 lira doğalgaz. Şimdi de SIRF SEÇİM için güya indirim yapıyormuş. Hazinede böyle bir kaynak yok. Dereyi gecene kadar bu. Kazanirlarsa vatandaş tamamen biter. Şimdi 1 kilo et zar zor alıyoruz onu da bulamayız ekmeğe muhtaç kalırız.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Allah razı olsun Devletten. Millette bir hava vardı Bostan başında Fahri Kayahan da Yüzakında oturuyorum edasıyla yanlış anlaşılmasın sevinerek demiyorum benimde evim vardı Bostan başında ağır hasar aldı bakın şimdi ya çadır yada konteyner da kalıyoruz. Şükretmeliyiz az hasarlı olan binalar hasarsız olanlar için güzel bir indirim doğalgaz ve elektrikte ....... Devlet elinden geleni yapıyor bakın etrafımızda Devletten başka kim var yok hani bir yardım kuruluşu vardı AHBAP nerede ben görmedim depremzede olarak Kızılay ve AFAD başka yardım kuruluşu yok .... Lütfen yapılanları göz ardı etmeyelim.... Allah Devlete zeval vermesin inşallah Dualarımız Recep Tayyip Erdoğan'a
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Depremzede (1 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Çok şükür bostanbaşinda yikilan evlerimiz sayesinde bazı şahıslar hiç zarar görmeden acayip kar ettiler ve devletten kimse onlara, neren buraya bu kadar yüksek katlı imar izni verdiniz diye sormuyor. Çok şükür. Bir de hesap sorsa ne olurdu acaba, aman 3 maymunu oynamaya devam. Çok şükür.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ben babama dua ettim erdoğan kaldı. Körler cahiller açın gözünüzü erdoğan ister gelsin ister gitsin banane. Niye bu kadar bağlandınız. Trolmüsünüz. Afad kızılay millete sövüyor, çadır vermiyor hatta çadır satıyor. Boşboş sallama Ahbap malatyada değildi ama hatayda mükemmel bir iş çıkardı. Size de sizin bağnazlığnıza da elveda, Erdoğana ve onun yandaşlarına oy yok.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Olmayan evlerimizde kullanmadığımız doğalgaza ındirim geliyor.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bu yorumdan sonra insanlara olan bütün inancımı kaybettim yazacak bişey bulamıyorum nasıl bi zamana denk geldik
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Evim yıkıldı, yıkıldıktan sonrada kullanmadık değilmi doğalgazı. Hepsi bedava olsa nolurki
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Allah daha iyi evler nasip etsin en kısa zamanda yeni bi eve geçersiniz inşallah da lakin ülkede sadece sizin eviniz yok milyonlarca ev var bilmem anlatabiliyor muyum ama zor gözler kör olmuş kalpler mühürlenmiş
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Anlatmak için anlamak lazım
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (1 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Fransa bizi kıskanıyor tayfası bunlar.İyiyken iyi dedik destekledik, eleştirecemiz zaman eleştiririz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (1 yıl önce)Fikret isimli kullanıcı yorumuna
    Ülkede sadece sixin eviniz yok derken! Malatya gazetesine yorum yazıyorsun sabah gazetesine değil.Malatyanın yarısı gitti deprem oldu hacı haberin oldu mu?
    %100
    %0
    Yanıtla