SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet Müdürü Çankal Basınla Bir Araya Geldi

Emniyet Müdürü Çankal Basınla Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal tanışma ve istişare toplantısı çerçevesinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne atanarak görevine başlayan İl Emniyet Müdürü Arif Çankal kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesi Şehit Emrah Horoz Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programda konuşan Müdür Çankal, daha öncede çeşitli vesilelerle bulunduğu kentte Emniyet Müdürü olarak görev yapacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmasında 6 Şubat depremlerine ayrı bir parantez açan Müdür Arif Çankal, 11 ili etkileyen depremlerde hayatlarına kaybedenlere rahmet yarılara ise acil şifalar diledi. Medyanın sadece bir görüşünün değil bütün farklı görüşlerin ve kültürlerin haber şeklinde seslendirilmesine, yer vermeye öncülük ettiğini kaydeden Çankal, ”Emniyet teşkilatı olarak , toplumun huzur ve güveni için yapmış olduğumuz bütün çalışmaların doğru aktarılmasını sizlerin aracılığıyla yürüteceğiz. Toplumsal yaşamda önemi malum olan medyanın doğru zamanda doğru yerde bilgilendirmesi için elimizden geleni yapacağız“ dedi.

Polisin görevini icra ederken halkın sevgi ve güveninin kazanılmasının önemli olduğuna dikkat çeken Çankal, bu kapsamda basın mensuplarının desteklerine ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek basınla olan ilişkilerinin en üst düzeyde olması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Müdür Çankal yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (9 ay önce)
    Müdürüm hayırlı uğurlu olsun yükünüz ağır beklentiler çok ama niyetler halis olduktan sonra inşallah başarılı olacağınıza inancım tam. Şehrimizde çok değişik tipler türemeye başladı gbt uygulamaları sıkılaştırılsın araç kontrolleri sık aralıklarla yapılsın. Özellikle mafya vari tipler krizi kendilerince illegal fırsata çevirmeye çalışıyor dikkat edilmeli. Silahlı yaralama çoğaldı. Teknik ve fiziki takip bu tipler için çok önemli. İnsan olarak değerlerimizi çok yitirdik. Maneviyat kayboldu ölmeyecek gibi yaşıyoruz. Maalesef şehir olarak nasıl ıslah olacağız bilmiyorum. Kanunların yetersiz sert olmadığını biliyorum ama toplumun huzur ve refahı için ıslah olmayan bu tiplerin de kanunla etkisiz hale getirmekten başka çare yok. Tüm malatyalıların bir yanı yıkık belirsizlikler çok ama umudumuzu yitirmek istemiyoruz. İlimize hep birlikte sahip çıkmamız lazım.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kernekli (9 ay önce)
    Şehirde trafik sıkıntısı var. İnönü caddesinde çift sıra park yapıyorlar, tek yön yollara tersten giriyorlar, kırmızı ışığı sallamıyorlar, dönel kavşağa girmeyi çıkmayı bilen Allah kulu yok. Bazı Minibüsçüler, taksiciler şehir eşkiyası olmuş! Millet kırmızıda beklerken karşı şeride geçip dönüyorlar! Bunları düzeltmek için trafik özel harekat kursan gene düzelmez müdür bey, napacan her sokağa bir polis mi koyacan! Ama çaresi var, öyle 300-500-1000 polise de gerek yok! Bana 3 tane polis verin Malatya’nın trafiğini 1 haftaya düzelteyim. Zor değil bir tane watsap ihbar hattı kurun, vatandaş her gördüğü aksaklığı çekip göndersin, başında da 3 tane de helal süt emmiş polis olsun yeter, ama hakkaniyetli olacak, gerekirse sana da yazacak, bana da yazacak, ağaya da paşaya da yazacak!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (9 ay önce)
    ilk iş olarak şu trafiği bir düzene soksunlar artık. herkes kendi başına göre hareket ediyor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • ASAYİSSİZ MALATYA (9 ay önce)
    MALATYA'DA SIFIR ASAYİŞ VAR ÖZELLİKLE POLİSLERE YETKİ VERİLMELİ. Morallerini yüksek tutmalı ve suçlulara şüpheli gördükleri tüm araçları durdurmali işlem yapmalılar. Memlekette yabancı insanlar cingenler hırsizlar türedi çocukları ışıklarda dilenmeye kendileri hırsızlık yapmaya gelmişler. Sordum çocuğa diyor Antep Nizip ten geldik. Ayrıca şu çakal serseri arabaları ve motorları devriye atmalı trafikçiler ara sokaklardan toplamali trafikten Men etmeli zaten deprem hava durumu malum yatılmıyor. Akşamki 5.3 şiddetindeki deprem de birdaha gösterdi ki bir afad esnasında kriz yönetiminde yine sınıfta kaldık. UMARIM BU MESAJIMI VALİLİK EMNİYET DÜZEYİNDE BİRİLERİ OKUR DA İŞE KOYULUR. ALLAH RIZASI İÇİN. MALATYA'NIN HALİNİ ÖZETLEDİM.
    %85
    %15
    Yanıtla