SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Emniyet'in Asfaltı Battalgazi Belediyesi'nden

0
Güncellendi - 2018-01-24 02:57:18
Emniyet'in Asfaltı Battalgazi Belediyesi'nden
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Malatya Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının çevresindeki alanın asfaltı, Battalgazi Belediyesi tarafından yapıldı.

Yeşilyurt Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan İnönü Mahallesi sınırlarındaki Emniyet Müdürlüğü'nün bahçe ve çevresinin asfaltının bir başka belediye tarafından yapılması dikkatlerden kaçmazken, yapılan asfaltlama işlemi Battalgazi Belediyesi tarafından, 'sorumluluk alanı' konusuna değinilmeyen bir bültenle duyuruldu.

Battalgazi Belediyesi'nin asfalt çalışmasına ilişkin bilgi verdiği basın bülteni şöyle:

"Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesi ve otopark alanı Battalgazi Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapıldı. Alanda incelemede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bizim huzurumuz ve refahımız için çalışan insanların bulundukları yerde rahat etmesi gerekir” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Malatya İl Emniyet Müdürlüğü bahçesi ve otopark alanında yapılan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Burada açıklamada bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası bahçesi ve otopark alanının Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlandığını belirterek, “Emniyet Müdürümüz hakikaten Malatya’da asayişi berkemal etme konusunda hakikaten personeli ile yoğun bir çalışma içerisindedir. Güvenlik kuvvetlerimizde Afrin operasyonunu yapıyor. Bu anlamda buranın asfalt haline getirmemiz daha farklı bir anlam ifade etmektedir. Tabi ki Emniyet Müdürlüğümüzün, kolluk kuvvetlerimiz, bizim huzurumuz, refahımız ve bizim rahat etmemiz için çalışan insanların da bulundukları yerde rahat etmesi gerekir. Bu anlamda değerli Emniyet Müdürümüz bu bahçe ve otopark alanının asfaltlandırılması konusunda bize tekliflerini getirdiğinde ben önce Fen İşleri Müdürlüğümüze konu ile ilgili talimat verdim. 5 bin 500 metrekare alanın asfaltlanması gerekecek şeklinde ifade ettiler. Bizde gerekenin yapılması konusunda gerekli talimatları verdik. Fen İşleri Müdürlüğümüzde burada gerekli çalışmaları yapmışlar. Bu alanın Emniyet Müdürlüğümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum. Battalgazi Belediyesi olarak tabi ki yoldur, asfalttır, çevre düzenlemesi, kaldırımdır, park ve sosyal yaşam merkezleri, engelli ve engelsiz yaşam merkezleridir, rehabilitasyon merkezleridir, çevrenin korunması, sosyal ve kültürel belediyecilik ve hizmet belediyecilik anlamında her alanda yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi."

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • yavuzca (6 yıl önce)
    sayın başkan mıhlıdut caddesini de yapabilirmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (6 yıl önce)
    Bahcelerinin asfaltı yok olmuş okul bahcelerinin asfalt yapilmasi konusunda sayın baskanimdan yardım bekliyoruz .
    0
    0
    Yanıtla
  • talip (6 yıl önce)
    Malatyada şu an için beğendiğim tek belediye başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • BARAN (6 yıl önce)
    Selahattin Baskan. 5 senedir bekliyoruz. Hayrına Güngör caddesine de bi zahmet :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (6 yıl önce)
    Önümüzdeki Dönem Selahattin Bşk. Büyükşehir belediye başkanı olacak yakışır. Böyle bir değerli başkan hiç ayrım yapmadan hizmet veriyor.Helal olsun ve yolun açık olsun başkan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyız (6 yıl önce)
    şu yorumlardan utanmalıyız ne olmuş yani bir belediyemiz sorumlu belediyecilik mantığı ile güzide bir devlet kurumumuzun hizmetine devlet imkanlarını sunmuş eline sağlık denmesi gerekirken , bir başka belediyemizle yarıştırma gafletine düşenler bari aynı partinin başkanlarını kışkırtma rezaletine ,fitneye sebep olacak yorumlara girmeseler, Malatyalılık bu olmasa gerek, bunu yazanlar ne yapmak isterler , hep fitne hep ficur. yazıklar olsun dışardan biri bu yorumları okuduğunda Malatyamızı imajına yazık derler, Allah ıslah etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (6 yıl önce)
    Malatyanın Tayyip Erdoğanı Selahattin GÜRKAN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yeşilyurt belediyesinin saatte 200 ton asvalt üretecek tesisi var mı bildiğim kadarıyla Battalgazi belediyesi kendi asvaltını kendisi üretiyor başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz Allah yar ve yardımcısı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (6 yıl önce)
    belediyeler bazi kurum tesislerine hizmet vermekten kaciyorlar kurumun imkani yok iki kök ağaç dikin dersiniz ora bize ait değil derler imkan yok yardimci olun dersin umursamazlar göz boyanacak yerler varkan rant varken kimseyi kandiramazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yeşilyurt (6 yıl önce)
    yeşilyurt belediyesininde orda çalışmaları olmuştur. fakat battalgazi gibi reklam yapmaya ihtiyaç duymamıştır. yanlı habercilik veya soruşturmaya gerek duymadan haberler yapmayalım.teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • arkadaşa katılıyorum. buradaki haberlere bakıyorum nedense hacı uğur polat a karşı bir sürü boş haber yazılıyor vede ahlak dışı imalarda bulunuluyor ve sizde bunları yayınlıyorsunuz . size ve haberciliğinize yakışmıyor. önce yayınladığınız haberin doğruluğunu araştrın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeşim yıllardır Huzurevi önü neden asfaltlanmıyor peki! Yeşilyurt Belediyesi mensubu olduğun çok belli ama haklı taraftan bakmanı öneririm.
    0
    0
    Yanıtla
  • yeşilyurt (6 yıl önce)Hacer isimli kullanıcı yorumuna
    HAKLI VEYA HAKSIZ ONA BİŞEY DEMEDİM YANLI HABERE DİYORUM. ORADA YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN BİR ÇOK ÇALIŞMASI OLDU NEDEN HABER YAPILMADI MESELA. VE BAŞKANA KARŞI BURDAKİ YORUMLARA BAKIN. BATTALGAZİNN BULUNDUĞU ALANA EMNİYET GİTMİYORMU HİZMET VERMİYORMU ONLARIN YAPMASINDA Bİ SAKINCAMI VAR ACABA BU KADAR BÜYÜTÜLMÜŞ BU İŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Bizler,siyasilerin yaptıkları yanlışları ne kadar söylersek söyleyelim onlarda alınacak kalp olmadığı için hem parmaklarımızı hem de çenemizi yoruyoruz. Seçimlerde de artık onlar yorulurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (6 yıl önce)
    inşaatlar var iken emniyet müd binası ile mi ilgilenecek adam sizde ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Çolak (6 yıl önce)
    Malatya Emniyeti 15 Temmuz öncesi ve sonrasında FETÖ ile mücadelede başarılı çalışma ve operasyonlar yapmış, hatta 15 Temmuz gecesi halkın zarar görmemesi için her türlü önlemi almıştı. Malatya Emniyeti için yapılacak her türlü katkı onların ana sütleri gibi helaldir. Battalgazi Belediyesini tebrik ve takdir ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bek (6 yıl önce)
    birazda maski nin actigi cukurlar asfaltlansa baskanim.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin karaoğlan (6 yıl önce)
    merhabalar, Battalgazi Belediye Başkanımızı ve ekibini Tebrik ediyorum güzel bir çalışma yapıyorlar Malatya lı olarak gurur duyuyoruz. Başarıların devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esin (6 yıl önce)
    Şelalenin sokağı asfaltlanacak olsa doğru kendi bölgesi olmasa da gelir yapar Allah var haklarını yemeyin. Asfaltlama olan yer emniyet müdürlüğü bahçesi ne işleri var orada
    0
    0
    Yanıtla
  • Sınıfta Kaldı (6 yıl önce)
    Huzurevi'nin önünü yıllardır asfaltlamayı beceremeyen Yeşilyurt Belediyesi, burayı mı asfaltlayacaktı! Asfaltlama konusunda sınıfta kalan bu belediyeye artık pes deniliyor. İlan panolarında boşuna prim yapmayın. Yeşiyurtlular bu idareyle maalesef hiç de mutlu değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)
    YEŞİLYURT BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİK (!) ÖRNEĞİ GÖSTEREREK FAKİR FUKARAYA 110 TANE VİLLA YAPIYOR , KAMU İŞLERİNE AYIRACAK BÜTÇESİ YOK , SÜPER BİR BELEDİYECİLİK SERGİLİYOR HACI UĞUR POLAT DÜNYANIN ÖRNEK ALMASI LAZIM , FAKİR FUKARA İNSANLARIN EN BÜYÜK İHTİYACI VİLLAYDI ONUN İÇİN ÇALIŞIYOR :-)
    0
    0
    Yanıtla
  • AKÇADAĞLI (6 yıl önce)AKÇADAĞLI isimli kullanıcı yorumuna
    SELAHATTİN GÜRKAN'I DA İLK SEÇİMDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ....
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    helal olsun selahattin başkana.hizmet hizmettir.taş üstüne taş koymak önemli olan.inşallah 2019 da büyükşehire aday gösterirler yoksa malatyamızın vay haline
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Ekmegi ekmekciye verecen bir firin ekmekde ustune verecen.Ben yesilyurt belediyesi alani icinde oturan biri olarak Selahattin Baskana oy verebileyim diye evimi satacam Battalgazi Belediyesine ait bir mevkide oturacam.Malatya halki kimin ne oldugunu biliyor Selahattin Baskan seviyoruz seni.
    0
    0
    Yanıtla
  • YASİN (6 yıl önce)
    Hacının başka işleri vardır ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (6 yıl önce)
    Evet ya o villa yapsın, tabelalarda adını yazsın, Ha başkan bu arada söyleyeyim bu bilboardlardaki son reklam yazılarında senin adını yazmayı unutmuşlari Yeşilyurtluyum, Mutluyum ben göremedim adını o kadar şaşırdım ki nasıl olmuşda unutmuşlar diye
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Sayın Başkanımızın hizmet anlayışını örnek alır umarım Yeşilyurt belediyesi Başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hizmetin.siniri.yotur.hersey.malatya.icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaysikentli (6 yıl önce)
    Battalgazi belediyesini tebrik ederim.Yesilyurt belediyesi neden acaba asfalt yapmadı açıklama yapmalı istasyon ve ozalperide battalgazi belediyesine versin yeşilyurt belediyesi kurtulsun yeşilyurt belediyesi fahri kayanda başka yere çalışmıyor
    0
    0
    Yanıtla