SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En İyi Derecesini Rotterdam'da Koştu

0
Güncellendi - 2019-04-12 03:08:08
En İyi Derecesini Rotterdam'da Koştu
A- A+ PAYLAŞ

39.Rotterdam Maratonu'nda Malatya44runners adına yarışmalara katılan Eda Kınacı, yaş grubunda 88'inci sırada yer alırken, en iyi derecesini koştu.

39.Rotterdam Maratonu bu yılda büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi. 17 bin sporcunun yer aldığı maratona Malatya44runners adına yarışmalara katılan Eda Kınacı da katıldı.

7 Nisan'da gerçekleştirilen 39. Rotterdam Maratonu'nda Eda Kınacı, genel sıralamada 14 bin 535 kişi arasında 4 bin 123.sırada yer alırken, yaş grubunda ise 88'inci oldu. Daha önce Rotterdam Maratonu'nda 3:55 koşan Konacı, 39.Rotterdam Maratonu'nda 3:49 ile en iyi derecesini de koşmuş oldu.

Rotterdam Maratonu'nda kişisel en iyi derecesini koşan Kınacı, "39. Rotterdam Maratonu oldukça güzel geçti. 17 bin sporcunun katıldığı maraton büyük bir coşkuya sahne oldu. 3:49 ile en kişisel en iyi derecemi koştum ve yaş grubunda 88'inci sırada yer aldım" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız