SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"En İyi Noktaya Getirilecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:50:39
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 

AKP İl Binası’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Şahin, gündeme ilişkin konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Şahin, HSYK ile ilgili ciddi düzenlemeler yaptıklarını kaydederek, MİT Yasası ile ilgili çalışmaların ise halen devam ettiğini belirtti.

Dershanelerle ilgili çalışmaların meclis çatısı altında yapıldığını kaydeden Şahin, vatandaşların beklentileri noktasında çalışmalara katkı sunduklarını dile getirdi.

Şahin, Malatya’da kentsel dönüşüm projesi içerisinde yer alan Beydağı ve Yamaç Mahallesi’nde 74 vatandaşın tapu tahsis belgelerinin sorununun çözülmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Sorun yıllardır kangrene dönüşmüştü. Vatandaşlarımızın hak mağduriyetleri vardı. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla beraber kanun teklifi vermiştik. Kanun teklifiyle çözmeye çalışırken, biraz daha kestirme olsun diye ilgili yerlerle görüştük. TOKİ ve Malatya Belediyesi nezdinde çalışma yapıldı. Vatandaşlarımızı hak mahrumiyetinden kurtuldular. Tapu tahsis belgeleri hisseli olan arkadaşlarımız, tapu tahsis belgelerine bu vesileyle ulaşmış olacaklar” şeklinde konuştu.

“BAŞBAKANIMIZ 6 MART’TA MALATYA’DA OLACAK”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Mart’ta Malatyalılarla buluşacağını kaydeden Şahin, “Programda herhangi bir değişiklik olmazsa, Başbakanımız 6 Mart’ta Malatya’ya gelecek. Malatya’mızın diğer illere olan farkı, yine çok daha ciddi bir katılımla Başbakanımızı Malatya'mızda misafir edeceğiz” dedi.

Şahin, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Malatya’da çalışmaların yoğun tempoda sürdüğünü de sözlerine ekledi.

AKP’ye karşı kurulan tezgahlara milletin prim vermediğini belirten Şahin, “İstikrara giden yolda ortaya bir engel çıksın diye, “AK Parti’nin oy yüzdesi ne kadar düşerse o kadar elimiz güçlenir” tezini öne sürenler var. Ama insanlarımız sağduyulu davrandı ve bunlara hiçbir zaman prim vermedi. Allah’ın izniyle oy desteği yüzde 50-55’lerin üzerinde görünüyor. Milletimiz AK Parti’nin duruşunu çok iyi biliyorlar. Onun için 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olacağı kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

Şahin, telefon dinlemeleriyle ilgili olarak bir gazetecinin sorduğu soruya; “Kalkıp da, Başbakanımıza veya hükümet mensuplarına, bu devletin bürokrasisine tezgah kurmaya çalışan art niyetli insanların bunları yaptıklarını milletimiz aleni olarak biliyor. Ama bunlarla hiçbir yere varamayacaklar. Şuanda internet yasasını değiştirmeye çalışıyoruz. İnsanlara belden aşağı vuruyorlar ama “kimse ses çıkarmasın” diyorlar. Bununla ilgili düzenlemeler en iyi noktaya getirilecek” cevabını verdi.

Şahin, “Güneydoğu’ya özerlik verileceği ile ses kayıtlarının” olduğunun hatırlatılması üzerine, “Devletin üniter yapısını koruyan veya ona en ufak bir halel gelecek adım atan bir parti olmadık. Ancak bunun üzerinden bizi yıpratmaya çalışıyorlar. Bugüne kadar 30 binden fazla insanımızın kanı aktı. Analarımızın gözyaşları aktı, babaların bağırları parçalandı. Bu konuda hiçbirisi zerre kadar adım atmadılar. Biz bunun mutlaka bitmesini arzu ediyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız