SON DAKİKA
SON DEPREMLER

En İyi Tayları Seçtiler

0
Güncellendi - 2018-04-30 02:35:13
En İyi Tayları Seçtiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Sultansuyu Tarım İşletmeleri Müdürlüğü tarafından 2018 yılında satışı yapılacak taylar uzman bir heyet tarafından belirlendi. Seçilen atların satışının 100 bin ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla yapılacağı öğrenildi.

Dünyanın en iyi atlarının yetiştiği Sultansuyu Tarım İşletmeleri Müdürlüğünde 2018’in satılacak tayları belirlendi. İşletme Müdürü Ahmet Karakeçe, At Islahı ve Üretim Şube Müdürü Dr. Nadi Çolakoğlu, Başuzman Dr. Mehmet Koç, Sultansuyu Atçılık Şefi Abdullah Güler, Karacabey Tim Atçılık Şefi Muhammet Yalçınkaya ve Anadolu Tim Atçılık Şefi Eren Karabulut’tan oluşan uzman heyet podyuma çıkan atları titizlikle inceledi.

Uzman heyet tarafından 15 baş elit, 73 baş koşu tayı olmak üzere toplam 88 baş tay Bursa Karacabey ve İstanbul Veli Efendi Hipodromunda satılmak üzere seçildi.

73 baş koşu tayının 10 Temmuz 2018 tarihinde Bursa Karacabey TİM’de, 15 baş elit tayın ise 25 Eylül 2018 tarihinde İstanbul Veli Efendi Hipodromunda satışının yapılacağı belirtildi.

Şampiyon atlardan Özgünhan’ın 22 baş, Onurkaan’ın 10 baş, Tümöz Bey’in 15 baş, Ateştopu’nun 11 baş, Karayağız’ın 4 baş, Gobakbey’in 10 baş, Özduran’ın 7, Ufukbir’in 5 baş, Kafkasşahı’nın 2 baş, Hedban’ın 1 baş ve Tıgres Lıght’ın 1 baş tayının satışa sunulacağı ifade edildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ZEKERİYA (6 yıl önce)
    Evet bizde her zman bal almak için uğradık gecen gecerken uğradık bal almaya daha önce 20 l,iraya aldığımız bal olmuş 60 lira demek burasıda hükümetin zamından nasibini almış almadan ayrıldık demek ki şimdiye kadar ballarının kıymetli olduğunu bilmiyorlarmış günaydın diyorumö ama malesef alanda yok pek fazla yakında ucuzlatmazlarsa çok iyi
    0
    0
    Yanıtla
  • BURHAN (6 yıl önce)
    Gectiğim gün Darendeden Malatyaya gcereken sultansuyu Tigeme uğradım eşim ve cocuklarımda vardı önce bal almak için kapısına giitiğimizde inanın böyle bir zam oranını türkiyede kısa sürede hiç bir üüründe görmedin daha önce bir kavanos yani 860 grm bal 20 tl idi şimdi yüzde üçyüz artırmış yeni tigemin idareciler vaz gectik almaktan atalrı gezmeye gidip cocuklar ata binmek istediler kapıdaki güvenlik görevlisi ukala bir şekilde idarenin emri var burdan giriş yasak yerinden kalkmadan eliyle tarif etti bir başka kapıdan girdik ordada yeni bir zam uygulanması ile karşılaştık gecen sen cocuklarla defalarca gitik 5 dakikası 5 l,ira idi bukez hem dakikasını azlatmışlar hem hiyatı yüzde yüz< artırmışlar bu defa 3 dakikası 10 lira olmuş oırda kendini şef oranın kralı pozunda olan bir beyle karşılaştım sordum bakın 3 cocuk cıcuklar laftan anlamıyor bu neden bu kadar pahalı idarenin kararı işinize geliyorsa bindirisiniz ya<pacak birşey yok demezmi cocuk bu anlamıyor hele bizim verecek gücümüz var ya imkanı olmayanlar ne yapacak bu şunu gösteriyor sultansuyu tigemin yeni yönetimi anladığım kafddarı ile buraya kimse gelmesin ürünleri kimse almasın tavırlarındalar yoksa böyle zamı yapanlar önce bir düşünürler 3 dakida orda ata binemiyor cocoklar baktım 2 tanede genc var bunların görevi ney bu konuda uzmanlık almışlarmı madem burası hipoterapi merkazi yok dediler bunlar buranın müdürünün çocukları kendisine şef süsü vern görevlide müdür yardımcısının kayınbiraderi imiş anlaşılam müdürle mavin TİGEM de aile şirketlrerini kurmuşlar yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Masallah
    0
    0
    Yanıtla